Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întorc Alibec şi Tănase în Europa pentru a prinde EURO 2024? ”E un lucru mare să-ţi reprezinţi ţara la un turneu final” | EXCLUSIV

Se întorc Alibec şi Tănase în Europa pentru a prinde EURO 2024? ”E un lucru mare să-ţi reprezinţi ţara la un turneu final” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României s-a calificat la EURO 2024, după victoriile cu Israel şi Elveţia, însă greul abia acum începe pentru jucătorii lui Edi Iordănescu.

”Tricolorii” vor trage tare în următoarele şase luni pentru a fi în cea mai bună formă posibilă, deoarece nu în fiecare zi evoluezi la un turneu final.

Aşadar, concurenţa este aprigă, dar locurile din lotul pentru Germania sunt limitate, iar jucătorii ştiu că au muncit mult mai mult decât au făcut-o până acum.

  • Lotul va fi format din 26 de jucători, dintre care 23 jucători ”de câmp” şi trei portari.
  • Dintre aceştia, 23 vor intra pe foaia de joc.

Cu siguranţă Edi Iordănescu le va monitoriza evoluţiile, progresul, iar la ”ora exactă”, va decide cine merită şi cine nu să fie prezent în Germania.

Întrebarea care se pune este: ”Cum vor arăta Denis Alibec şi Florin Tănase, jucători importanţi pentru naţionala României, în preajma turneului final, după pregătiri făcute în Qatar, respectiv Arabia Saudită?”.

Există voci care le-au sugerat celor doi jucători să schimbe campionatul în această perioadă, să revină în Europa şi să se pregătească temeinic pentru EURO 2024, însă e greu de crezut că se va întâmpla acest lucru.

Prezent în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica nu crede în revenirile lui Tănase şi Alibec în Europa, deoarece sunt foarte mulţi bani la mijloc.

Nu prinzi lotul, dar contul arată bine. E mare lucru să îţi reprezinţi ţara la un turneul final, fie de European sau Mondial. Ok, toată lumea vrea Mondial, dar e mai greu. Europeanul este exact ce trebuie la momentul acesta.

Nu ştiu dacă ai renunţa la 1.200.000 de euro, ca să joci pentru 300.000 de euro, ca să mergi la Europene.

Tu, dacă ai sta pe 1.200.000 de euro, ai veni pe 300.000 de euro să joci la Europene. Îţi zic eu că sigur nu. Şi nici n-ai vreo 10.000.000 de euro puse pe dreapta, să zici că ai din ce cheltui.

E mai complicat. D-asta au şi plecat băieţii ăştia afară. Să-şi facă vieţile. Denis Alibec va face 33 de ani în ianuarie. Sigur că-şi doreşte să fie la Europene şi va face tot ce-i stă în putinţă să fie în lot, dar va juca în Qatar. Nu va veni în Europa, pentru a renunţa la foarte mulţi bani”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: denis alibecflorin tanaseeuro 2024 

viewscnt
Articole similare