Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se joacă sau nu derby-ul cu Academia Rapid pe Ghencea? CSA Steaua a oferit un răspuns oficial

Se joacă sau nu derby-ul cu Academia Rapid pe Ghencea? CSA Steaua a oferit un răspuns oficialgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid nu se va disputa pe stadionul central din Complexul Ghencea. Arena a fost inspectată de o comisie formată din reprezentanţii LPF, Jandarmeriei, ISU şi oficiali ai Direcţiei Naţionale pentru Tineret şi Sport şi nu a primit avizul necesar.

Steliştii şi-ar fi dorit un ultim meci pe stadionul Steaua, derby-ul Ligii a 4-a, cu Academia Rapid. Însă acest lucru nu se va întâmpla. Arena a fost lăsată în paragină şi urmează să fie demolată şi reconstruită pentru EURO 2020. Potrivit ProSport.ro, stadionul a fost inspectat de o comisie din care au făcut parte reprezentanţii LPF, Jandarmeriei, ISU şi oficiali ai Direcţiei Naţionale pentru Tineret şi Sport.

La final, aceştia nu şi-au dat acordul pentru ca meciul să se dispute pe vechea arenă, deoarece aceasta nu îndeplineşte condiţiile de siguranţă. În plus, nu se pot face investiţii, deoarece stadionul va intra în procesul de demolare.

Oficialii Stelei sunt acum nevoiţi să caute un stadion suficient de mare încât să acopere cererea de bilete pentru derby-ul cu Academia Rapid. În tur, meciul s-a dispus pe Giuleşti, unde au asistat aproape 10.000 de spectatori. Atunci, steliştii au primit 1.000 de bilete, cu condiţia ca returul să se dispute pe un stadion cu cel puţin 10.000 de locuri.

Afla mai multe despre: csa steauaacademia rapidliga 4ghencea 

viewscnt
Articole similare