Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se lucrează la noul contract al lui Messi. Presa spaniolă a făcut anunţul! Argentinianul poate pleca liber în 2021

Se lucrează la noul contract al lui Messi. Presa spaniolă a făcut anunţul! Argentinianul poate pleca liber în 2021

FC Barcelona

Comentarii

Contractul lui Leo Messi (32 de ani) cu FC Barcelona expiră în vara lui 2021, iar şefii catalanilor lucrează la prelungirea acesteui înţelegeri.

Scadent în vara lui 2021, contractul lui Messi cu Barcelona se apropie de final. Cu doar un an şi două luni rămase din actuala înţelegere dintre cele două părţi, şefii catalanilor lucrează la un nou contract pe care să i-l propună starului argentinian, scrie Mundo Deportivo, unul dintre ziarele de casă ale catalanilor.

Ultima dată, Leo Messi şi-a prelungit contractul cu Barcelona în noiembrie 2017, iar în înţelegerea semnată atunci argentinianul şi-a trecut o clauză conform căreia poate pleca gratis în vara lui 2021 la orice echipă în doreşte. Totuşi, fanii pot sta liniştiţi, întrucât, pe 2 decembrie 2019, când a primit al şaselea Balon de Aur din carieră: "Ceea ce simt pentru acest club înseamnă mai mult decât orice semnătură!", a spus atunci Messi.

Scandaluri peste scandaluri la FC Barcelona: Messi nu s-a mai abţinut!

Apele din interiorul clubului nu sunt deloc liniştite. Pe 4 februarie, Messi a ieşit public şi a criticat o declaraţie făcută de Eric Abidal, directorul sportiv al clubului, în care îi acuza pe fotbalişti de faptul că au contribuit la demiterea lui Ernesto Valverde. Recent, Messi i-a atacat din nou pe conducători. Argentinianul i-a acuzat pe aceştia că au pus presiune pe jucători ca aceştia să semneze pentru reducerea salarială, după izbucnirea pandemiei de Coronavirus.

Afla mai multe despre: lionel messicontractfc barcelona 

viewscnt
Articole similare