Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se naşte o nouă forţă în Bundesliga? Gotze şi Xhaka la pachet + un antrenor cu nume. Urmează o mutare de senzaţie de la PSG!

Se naşte o nouă forţă în Bundesliga? Gotze şi Xhaka la pachet + un antrenor cu nume. Urmează o mutare de senzaţie de la PSG!galerie foto

Bundesliga

Comentarii

Hertha Berlin l-a numit in funcţia de antrenor principal pe Jurgen Klinsmann, iar acum negociază trei transferuri tari.

Se naşte o nouă forţă în Bundesliga? Gotze şi Xhaka la pachet la Hertha Berlin. Se pregăteşte Julian Draxler

Gruparea germană Hertha Berlin este la un pas de transferul lui Granit Xhaka de la Arsenal. Agentul fotbalistului a confirmat discuţiile, iar situaţia de criză de la Arsenal îl face să fie pe elveţian tot mai aproape de un transfer sub comanda lui Jurgen Klinsmann.

Fostul selecţioner al Germaniei, ajuns acum la 55 de ani, nu a mai antrenat din 2016, iar la Hertha Berlin l-a înlocuit pe Ante Covic, care a lăsat echipa pe locul 15 în Bundesliga.

Dar berlinezii nu vor să se oprească aici. Au deja un lot cotat la peste 200 de milioane de euro, iar Bild scrie că Mario Gotze este marea ţintă a iernii. Discuţile ar fi demarat, dar momentan sunt blocate de pretenţiile financiare ale jucătorului, mai scrie sursa citată.

În iarnă, Hertha va mai discuta un transfer de top. De această data, via Paris, acolo de unde Klinsmann vrea să-l "pescuiască" pe nemulţumitul de serviciu, Julian Draxler. Acesta din urmă este dorit şi de Chelsea, ceea ce face cu atât mai dificilă mutarea. Berlinezii au deja la dispoziţie câţiva jucători foarte interesanţi, printre care Dodi Lukebaio, Niklas Stark, Arne Maier, Marko Grujic sau Javairo Dilorsun.

Afla mai multe despre: hertha berlinjurgen klinsmannpsgdraxlergotzexhaka 

viewscnt
Articole similare