Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se naşte o nouă forţă în Europa. Şapte transferuri tari şi antrenorul care garantează succesul! Anunţul momentului

Se naşte o nouă forţă în Europa. Şapte transferuri tari şi antrenorul care garantează succesul! Anunţul momentului
Comentarii

Newcastle are în reluare un plan măreţ după ce a fost preluată de Mohammed bin Salman, membru al Familiei Regale din Arabia Saudită. "Coţofenele" au pe listă şapte jucători importanţi, dar şi pe Antonio Conte, fost campion în Premier League cu Chelsea. Conte e expert în a câştiga titluri în campionatele interne, după ce a triumfat în Anglia sau Italia.

Se naşte o nouă forţă în Europa. Antonio Conte şi şapte jucători importanţi, doriţi la Newcastle

Mike Ashley a vândut Newcastle către Mohammed bin Salman, prinţul Familiei Regale din Arabia Saudită, iar acum urmează investiţii masive în clubul din Premier League. Şeicii de la Newcastle s-au orientat către Serie A pentru jucători, dar şi pentru antrenor. Tuttosport scrie că şefii lui Newcastle îl vor pe Antonio Conte, campion în Serie A şi Premier League, cu Inter şi Chelsea, dar şi jucători din campionatul Italiei.

Sursa citată scrie că Mohammed bin Salman îl vrea pe Conte, dar şi pe Matthijs de Ligt, Federico Chiesa, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic şi Franck Kessie. Mai mult, potrivt presei din Spania, Clement Lenglet şi Mariano Diaz sunt şi ei pe lista de transferuri a celor de la Newcastle, care vor să-şi facă echipă cu care să atace locurile de Liga Campionilor din primul sezon şi chiar titlul încă din primul an de investiţii serioase.

Ce avere are Mohammed bin Salman, cel mai bogat patron din Premier League

Mohammed bin Salman, noul patron de la Newcastle, e cel mai bogat patron din Premier League şi din fotbalul mondial. Familia Regală a Arabiei Saudite are o avere de 320 de milioane de lire sterline, iar o parte din această sumă va fi investită în Newcastle, după ce clubul a fost preluat de la fostul patron, Mike Ashley. Ashley a primit 300 de milioane de lire sterline pentru Newcastle. Bin Salman e mai bogat şi decât şeicul Mansour de la Manchester City.

Afla mai multe despre: newcastletransferuriinvestitii 

viewscnt
Articole similare