Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se naşte o nouă forţă în Spania! Marcelino va prelua echipa, iar nume grele figurează pe lista transferurilor

Se naşte o nouă forţă în Spania! Marcelino va prelua echipa, iar nume grele figurează pe lista transferurilorgalerie foto

La Liga

Comentarii

Se naşte o nouă forţă în Spania! Betis se reconfigurează din mers. Cine va deveni noul antrenor şi ce transferuri se pregătesc

 Mai multe surse din apropierea clubului susţin că antrenorul Rubi va fi destituit la finalul sezonului. Aproape sigur, el va fi înlocuit de Marcelino Garcia Toral, tehnician care actualmente este liber de contract. Discuţiile cu fostul antrenor al Valenciei ar fi fost deja demarate înainte ca pandemia de coronavirus să oprească La Liga.

Transferuri importante la Betis Sevilla

Şi lista de transferuri va fi una importantă pentru andaluzi. Dacă numele lui Marcelino este unul important pe piaţa antrenorilor din Spania, Betis vrea să-şi întărească lotul cu câteva nume cu greutate.

Portarul Pacheco de la Alaves, unul dintre cei mai buni portari din Spania la această oră este ca şi acontat.

Lui i se va alătura coechipierul său de la Alaves, Laguardia. Salisu (Valladolid), fundaşul urmărit şi de Real Madrid sau Barcelona este cea mai importantă ţintă din defensiva andaluzilor, în timp ce Mariano Diaz este atacantul pe care l-ar fi solicitat personal Marcelino Garcia.

Betis vrea şi doi jucători care vor rămâne liber de contract în vară. Primul este Charles Aranguiz de la Bayer Leverkusen, al doilea Jose Callejon de la Napoli.

Toate indiciile unei campanii de transferuri importante, la care se adaugă un antrenor excelent pentru fotbalul spaniol. Este posibil să asistăm la naşterea unei noi echipe importante în Spania, care se bucură şi de un sprijin extraordinar din partea suporterilor săi fanatici.

Afla mai multe despre: betismarcelino 

viewscnt
Articole similare