Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se negociază în aceste zile cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Suma care doboară toate recordurile din România

Se negociază în aceste zile cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Suma care doboară toate recordurile din România

Superliga

Comentarii

În aceste zile se negociază ceea ce ar putea deveni cel mai scump jucător din istoria Ligii 1. Krasnodar a făcut o ofertă pentru Dennis Man, dar Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de ea şi a cerut şi mai mulţi bani.

Fereastra de transferuri din această iarnă ar putea aduce un nou record în topul celor mai scumpi jucători plecaţi din Liga 1. FK Krasnodar a făcut o ofertă de 11 milioane de euro pentru Dennis Man, însă Gigi Becali le-a transmis ruşilor că vrea în jur de 14-15 milioane de euro. În aceste zile se negociază intens şi sunt şanse să se ajungă la un acord.

Dennis Man ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria Ligii 1

Atacantul de 22 de ani traveresează cea mai bună perioadă a carierei. Dennis Man este golgheterul Ligii 1, cu 12 goluri şi are în total 15 reuşite (3 în Europa League) în 16 apariţii pentru FCSB, plus 7 pase de gol. 

Forma excelentă i-a făcut pe cei care îl urmăreau să accelereze procedurile pentru un transfer. Zilele trecute, FK Krasnodar a trimis o ofertă de 11 milioane de euro pentru Dennis Man, însă propunerea n-a fost pe placul lui Gigi Becali. 

Mai ales că, potrivit sport.ro, ruşii vor să plătească 5 milioane de euro acum, plus 6 milioane de euro în bonusuri. Gigi Becali vrea să-l transfere însă pe Dennis Man contra sumei de 14 milioane de euro şi îşi doreşte ca procentul din bonusuri să fie cât mai mic. Negocierile sunt intense şi n-ar fi exclus să se ajungă la o înţelegere.

Una peste alta, Dennis Man are toate şansele să devină cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. În acest moment, cel mai scump jucător care s-a transferat vreodată din Liga 1 este cel al lui Nicolae Stanciu la Anderlecht, în 2017, când belgienii au plătit nu mai puţin de 9,7 milioane de euro.

TOP 5 cei mai scumpi jucători din istoria Ligii 1:

  • Nicolae Stanciu, Anderlecht, 2016 - 9,7 milioane de euro
  • Vlad Chiricheş, Tottenham, 2013 - 9,5 milioane de euro
  • Valentin Mihăilă, Parma, 2020 - 8,5 milioane de euro
  • Alexandru Mitriţă, New York City, 2019 - 8 milioane de euro
  • Florin Gardoş, Southampton, 2014 - 6,8 milioane de euro

Cum suma de transfer a lui Dennis Man va fi de cel puţin 11 milioane de euro, internaţionalul român poate deveni cel mai scump jucător din istoria Ligii 1. 

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare