Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se pare că deranjăm şi doar trei echipe trebuie să lupte la titlu!". Rufo Collado a tunat la adresa arbitrajului după Dinamo - U Craiova 0-1

"Se pare că deranjăm şi doar trei echipe trebuie să lupte la titlu!". Rufo Collado a tunat la adresa arbitrajului după Dinamo - U Craiova 0-1

Dinamo București

Comentarii

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, a fost foarte critic la adresa arbitrajului din România după penalty-ul uşor acordat de Horaţiu Feşnic în derby-ul Dinamo - U Craiova 0-1, din care oltenii au câştigat partida. Spaniolul din conducerea clubului din Ştefan cel Mare a spus că Dinamo deranjează şi că doar trei echipe trebuie să se lupte la titlu.

Arbitrul Horaţiu Feşnic a acordat uşor penalty-ul din care Craiova a câştigat derby-ul de pe Arena Naţională, transformat de Alexandru Cicâldău. Collado spune că Dinamo va lua măsuri în ceea ce priveşte arbitrajul de care are parte.

"Se pare că deranjăm, se pare că sunt 3 echipe care trebuie să se lupte la titlu. Cer să se facă dreptate, atât. Nu vreau să ni se dea nimic în plus, să ni se acorde ceva, dar măcar să ne respecte. Arbitrajul este în cădere, pentru că nu e normal ce se întâmplă. Dacă vrem ca Liga I să ajungă în top, să crească, trebuie să îmbunătăţim toate aspectele.  Eu nu spun că arbitrii au toată vina pentru ce se întâmplă, dar să analizăm etapă cu etapă ce s-a întâmplat împotriva lui Dinamo.

Începând de acum, vom lua măsuri, vom trece la fapte. Arbitrul de azi e şi el om, poate greşi, dar... Ceea ce văd în acest campionat nu-mi place. Vin dintr-un campionat mult mai profesionist şi trebuie să spun ce nu-mi place", a spus Rufo Collado, după meci.

Dinamo - U Craiova 0-1, în Liga 1

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în Liga I. Universitatea Craiova a câştigat derby-ul de pe Naţional Arena. Cele două echipe s-au închis foarte bine în prima repriză. Fazele de poartă au venit târziu, dar oltenii au ştiut să profite. Marius Constantin a fost faultat în careu, iar Feşnic a dictat penalty. Cicâldău a transformat cu emoţii, după ce debutantul Rene a ghicit colţul.

Borja Valle a ratat o bună şansă de a egala în repriza secundă. Nici Nemec nu a reuşit să marcheze, dintr-o poziţie foarte bună.  Roş-albii au mai avut o şansă de a egala în prelungiri, dar Pigliacelli a intervenit iar. Puljic şi Fabbrini au ratat la aceeaşi fază.

La Dinamo a debutat şi cel mai important transfer, Aleix Garcia, dar nu s-a remarcat în faţa oltenilor. Universitatea Craiova a câştigat cu 1 la 0 şi a obţinut a şaptea victorie din tot atâtea etape. Dinamoviştii sunt la al treilea eşec consecutiv.

Afla mai multe despre: rufo colladoarbitrajdinamo 

viewscnt
Articole similare