Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se pare că îl vor!" Bergodi aruncă bomba: jucătorul din Liga 1 aflat în vederile lui Lazio

"Se pare că îl vor!" Bergodi aruncă bomba: jucătorul din Liga 1 aflat în vederile lui Lazio

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi a vorbit despre presupusul interes al lui Lazio pentru intrrnaţionalul român Nicuşor Bancu, precizând că gruparea pentru care a evoluat timp de 7 ani se află în căutarea unui înlocuitor pentru bosniacul Senad Lulić (foto, alături de românul Ştefan Radu).

Tehnicianul celor de la Voluntari spune că jucătorul Craiovei are calităţile necesare pentru a se impune la Lazio şi că se aseamnănă din multe puncte de vedere cu Lulic.

"Da, (n.r. Bancu) se poate adapta (n.. la Lazio). Acolo e Lulic... Ei caută şi din câte am citit se pare că Bancu e în vederile conducătorilor lui Lazio. Bancu e un jucător foarte bun, îmi place, şi are caracteristicile care s-ar asemăna cu Lulic", a declarat Cristiano Bergodi într-o conferinţă de presă.

Bergodi a vorbit şi despre Andrei Radu, precizând că portarul român de la Genoa are un viitor mare în faţă.

"Din ceea ce am văzut, din ceea ce am citit mereu, pentru că citesc tot timpul presa din Italia şi din România, e un jucător foarte bun. Cred eu că poate fi portarul titular pentru echipa naţională, echipa mare. Şi chiar dacă acum joacă la echipa de tineret, la echipa lui Rădoi, în viitor cred că va fi titular, zic eu, pentru că e un portar foarte bun. Joacă în Italia... şi la o echipă foarte bună, Genoa, unde oricum e presiune", a declarat Bergodi.


 

Afla mai multe despre: bancululicbergodi 

viewscnt
Articole similare