Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se poate întoarce Mircea Lucescu la Dinamo după ce a cucerit titlul în Ucraina?! "Poate revine. Niciodată nu poţi să ştii!"

Se poate întoarce Mircea Lucescu la Dinamo după ce a cucerit titlul în Ucraina?! "Poate revine. Niciodată nu poţi să ştii!"
Comentarii

Mircea Lucescu a câştigat titlul în Ucraina cu Dinamo Kiev.

Echipa lui 'Luce' s-a impus ieri, pe teren propriu, împotriva lui Inhulets, scor 5-0, într-un meci al etapei cu numărul 23 din campionatul ucrainean. Dinamo Kiev a câştigat matematic competiţia, cu 3 etape înainte de final.

Înaintea etapei de duminică, erau 10 puncte distanţă între Dinamo Kiev si Şahtior. Ultima dată când echipa din capitala Ucrainei a reuşit să câştige titlu a fost în seznul 2015/16. În ultimii 4 ani, Şahtior a câştigat trofeul de fiecare dată. 

Ioan Andone l-a felicitat pe Lucescu pentru performanţa obţinută şi a luat în calcul posibilitatea ca Mircea Lucescu să revină în România, la Dinamo Bucureşti. 

"L-am felicitat pe nea Mircea. E cel mai mare antrenor roman, deci la vârsta lui să te duci la adversara echipei pe care tu ai construit într-o atmosferă ostilă si să câstigi campionatul. 

Nea Mircea e un meseriaş. Ştie fotbal foarte mult. Poate se intoarce la Dinamo. Niciodată nu poţi să ştii. Să se apuce de o reconstrucţie aici. Să construiască un club sănătos, o echipă bună pentru că nea Mircea are minte multă. Are energie asta. Numai să vrea să se implice în proiectul Dinamo, ar fi extraordinar", a spus Ioan  Andone, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Lucescu poate face eventul cu Dinamo Kiev, iar pe 13 mai va juca finala cupei contra lui Zorya.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare