Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se poate şi mai rău! Doi internaţionali ruşi vor petrece aproape un an de zile în arest

Se poate şi mai rău! Doi internaţionali ruşi vor petrece aproape un an de zile în arest
Comentarii

Gabriel Tamaş a fost arestat aproape o săptămână după ce a condus sub influenţa alcoolului în Israel, dar se poate şi mai rău. Doi internaţionali ruşi vor petrece aproape un an de zile în arest după ce detenţia le-a fost prelungită.

La 8 octombrie, Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost reţinuţi, după ce au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova. Vizibil beţi, cei doi l-au lovit cu un scaun pe Denis Pak şi i-au adresat insulte rasiste funcţionarului care are origini coreene. Jucătorii şi cei din anturajul lor l-au bătut şi pe şoferul unei prezentatoare TV.

Miercuri, un tribunal din Moscova a decis să prelungească detenţia celor doi fotbalişti cel puţin până la 25 septembrie 2019, astfel, aceştia vor petrece aproape un an de zile în spatele gratiilor, potrivit portalului russianfootballnews. 

Kokorin şi Mamaev riscă pedepse de până la şapte ani de închisoare. Kokorin, 28 de ani, a fost antrenat de Dan Petrescu la Dinamo Moscova şi are 48 de selecţii şi 12 goluri în naţionala Rusiei, în timp ce Mamev, 30 de ani, a adunat 15 selecţii pentru Rusia. 

Afla mai multe despre: kokorinmamev 

viewscnt
Articole similare