Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se poate şi-n La Liga! Antrenor demis după doar patru etape

Se poate şi-n La Liga! Antrenor demis după doar patru etape

La Liga

Comentarii

Clubul spaniol Villarreal, aflat în prezent pe locul 15 în La Liga, cu trei înfrângeri în patru meciuri, a anunţat, marţi, plecarea antrenorului Quique Setien, care ocupa această funcţie din octombrie 2022.

Directorul sportiiv  Miguel Angel Tena va fi antrenor interimar la Villarreal până la numirea unui succesor al lui Quique Setien.

Villarreal a rămas fără antrenor principal

Setien a sosit la sfârşitul lunii octombrie pentru a-i succede lui Unai Emery, care a plecat la Aston Villa după ce şi-a reziliat contractul.

"Villarreal CF anunţă că antrenorul primei echipe, Quique Setien, părăseşte clubulSub comanda antrenorului cantabric, echipa a avut un sezon 2022/2023 excelent, promovând o serie de tineri din academie şi s-a calificat în Europa League, după ce a terminat pe locul cinci în La Liga", se arată în comunicat.

În acest start de sezon, Villarreal a învins-o pe Mallorca cu 1-0, dar a cedat partidele cu Betis, scor 1-2, cu Barcelona, scor 3-4, şi cu Cadiz, scor 1-3.

"Clubul doreşte să sublinieze marele său profesionalism şi angajamentul şi îi mulţumeşte lui şi echipei sale de antrenori pentru că a preluat conducerea într-o situaţie complicată", se mai arată în comunicat.

  • Fostul antrenor al echipelori Las Palmas şi Betis Sevilla, în vârstă de 64 de ani, a fost demis de Barcelona în august 2020, după doar şapte luni de mandat.

 

Afla mai multe despre: quique setienvillarrreal 

viewscnt
Articole similare