Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte cea mai mare bătaie între femei din istorie! O dublă campioană olimpică a provocat-o pe "regina" din MMA

Se pregăteşte cea mai mare bătaie între femei din istorie! O dublă campioană olimpică a provocat-o pe "regina" din MMA

Alte sporturi

Comentarii

Amanda Nunes, dubla campioană din UFC, şi-a apărut încă o dată titlul la categoria bantamweight duminică dimineaţă, după ce a învins-o prin decizie unanimă pe Germaine de Randamie. Victoria ei a fost urmărită de aproape de o dublă campioană olimpică.

Claressa Shields (24 de ani) a fost în tribunele arenei din Las Vegas duminică dimineaţă, atunci când Amanda Nunes şi-a apărat încă o dată unul dintre titlurile pe care le deţine în UFC. Shields, care este neînvinsă în boxul profesionist şi care a câştigat medalia de aur la Londra şi Rio de Janeiro, şi-a exprimat dorinţa de a se bate cu Nunes. În boxul profesionist, ea este neînvinsă, având nouă victorii din nouă. În acest moment este campioană la WBC şi WBO la categoria mijlocie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When they ask “do you think @amanda_leoa can beat you in a boxing match?” My look before I answer “NO ” #GWOAT #ufc245 #claressashields

A post shared by ClaressaTheGWOATShields (@claressashields) on

Ideea lui Shields este ca între cele două să aibă loc două lupte - una în box şi cealaltă în MMA. Însă Nunes nu pare a fi de acord. Luptătoarea din Brazilia, care este considerată cea mai bună luptătoare din istoria acestui sport, a spus că o aşteaptă în cuşcă: "Sunt o luptătoare de MMA. De ce vrea să mă ia din sportul meu? Dacă vrea să se bată cu mine, să vină în lumea mea. O respect, dar îmi place MMA-ul. Dacă poate să reziste cinci runde, să vină", a declarat Amanda Nunes după cea de a 19-a victorie din cariera profesionistă. 

Nunes a devenit extrem de cunoscută publicului larg în 2016, atunci când a făcut knockout pe Ronda Rousey în prima rundă şi a determinat-o pe Rousey să se retragă din MMA. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(UBUNTU) Mission accomplished  Missão comprida. Amém 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Amanda Nunes (@amanda_leoa) on

Afla mai multe despre: amanda nunesclaressa shieldsufc 

viewscnt
Articole similare