Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte debarcarea lui Ladislau Bölöni după doar o lună petrecută la Gent? Un reputat jurnalist belgian prezintă un scenariu sumbru pentru tehnicianul român

Se pregăteşte debarcarea lui Ladislau Bölöni după doar o lună petrecută la Gent? Un reputat jurnalist belgian prezintă un scenariu sumbru pentru tehnicianul român
Comentarii

Ladislau Bölöni poate să o părăsească pe Gent, deşi are doar o lună de când a preluat formaţia belgiană.

Cu o victorie şi două înfrângeri (1-2 cu Eupen, vineri, ultima), Loţi Bölöni este în pericol să fie dat afară de la vicecampioana Belgiei. Alb-albaştrii se află pe locul 16 din 18 în Jupiler Pro League.

După ce a fost criticat de propriul său elev, vârful Roman Iaremciuk, după victoria cu Mechelen (1-0), Boloni este nevoit să accepte şi primele zvonuri legate de demiterea sa, deşi a semnat un contract valabil până în 2022.

Jurnalistul flamand Tom Boudeweel a susţinut la televiziunea Sporza că tehnicianul în vârstă de 67 de ani ar putea fi schimbat.

”Preşedintele De Witte o vedea pe Gent principala concurentă pentru Bruges, iar acum are trei puncte din 15. Şi, mai presus decât orice, nu joacă un fotbal frumos.”, a spus Boudeweel, afirmând că „antrenorul încearcă totul, dacă maioneza nu e bună, mă tem că nu va ieşi maioneza”.

Potrivit informaţiilor ziaristului, Hein Vanhaezebrouck (56 de ani) este numele luat în calcul pentru înlocuirea lui Boloni. Acesta este liber de contract şi a petrecut, între 2014 şi 2017, trei sezoane pe banca lui Gent.

”La 0-0, la începutul partidei, am avut două ocazii mari. Atunci ar fi trebuit să facem diferenţa. Am pierdut acea şansă, de a câştiga încredere. Şi golul a căzut în poarta noastră. Pentru a atinge un nivel bun, mai avem nevoie de câteva transferuri.”, a concluzionat Loţi Bölöni, la finalul ultimei înfrângeri suferite de Gent. 

Afla mai multe despre: ladislau bölönigent 

viewscnt
Articole similare