Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte lansarea European Super League, competiţie la care vor participa 20 dintre cele mai mari cluburi din Europa

Se pregăteşte lansarea European Super League, competiţie la care vor participa 20 dintre cele mai mari cluburi din Europa

Fotbal

Comentarii

Manchester United, Livepool, Arsenal, Chelsea şi Tottenham, Juventus, Inter şi Milan sunt doar câteva dintre formaţiile care au declarat că ar dori să participe la noua competiţie europeană care va începe în viitor.

Pentru că banii din Champions League se pare că nu mai sunt de ajuns, European Super League este din ce în ce mai aproape de a lua înfiinţare. Competiţia va fi una exclusivistă la care vor participa doar bogaţii.

Manchester United, Livepool, Arsenal, Chelsea şi Tottenham, Juventus, Inter şi Milan sunt doar câteva dintre formaţiile care au declarat că ar dori să participe la noua competiţie europeană care va începe în viitor. Până în momentul de faţă nu există nici o variantă oficială a acestei competiţii. O variantă ar fi cu o Ligă formată din 20 de echipe dintre care 15 permanente iar alte 5 calificate în fiecare sezon. O altă variantă ar fi o Ligă cu doar 12 formaţii dintre care 6 din Anglia, 3 din Spania şi 3 din Italia.

De asemenea, UEFA ar urma să prezinte mâine un nou format pentru Liga Campionilor cu 36 de echipe prezente în faza grupelor.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: uefa 

viewscnt
Articole similare