Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte o mutare şoc la Bayern! Conferinţă specială anunţată astăzi la clubul bavarez

Se pregăteşte o mutare şoc la Bayern! Conferinţă specială anunţată astăzi la clubul bavarez

Bayern Munchen

Comentarii

Trioul din fruntea clubului din Munchen se reuneşte astăzi pentru o decizie care urmează să fie comunicată într-o întâlnire cu jurnaliştii. Toată lumea aşteaptă ca Niko Kovac să fie demis.

Startul ratat în campionat, unde este abia pe locul şase după şapte etape jucate, poate să aducă schimbări majore la Bayern. Antrenorul Niko Kovac este în mare pericol iar semnul că o decizie importantă va fi luată este anunţul clubului bavarez în privinţa unei conferinţe de presă pe care conducerea o va susţine astăzi.

Preşedntele Uli Hoeness, directorul general Karl Heinz Rummenigge şi cel sportiv Hasan Salihamidzic vor fi în faţa reprezentanţilor media. Ultima oară când cei trei s-au aflat într-o astfel de postură a fost în urmă cu un an, atunci când Jupp Heynckes a fost anunţat ca antrenor al lui Bayern.   

Interesante sunt însă zvonurile care îl dau pe Arsene Wenger drept viitor succesor al lui Niko Kovac. Francezul a fost în contact cu reprezentanţii campioanei Germaniei în ultimele zile şi pare că părţile s-au apropiat foarte mult în această perioadă. Chiar dacă Wenger a anunţat în presa franceză că ar vrea să revină abia în iarnă pe banca unei alte echipe, antrenorul de 68 de ani poate reprezenta soluţia pentru redresarea bavarezilor. 

Afla mai multe despre: bayernniko kovacwenger 

viewscnt
Articole similare