Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte o surpriză în Liga I. Răspunsul oficial al CFR-ului la cererea celor de la FCSB de a avea arbitri străini

Se pregăteşte o surpriză în Liga I. Răspunsul oficial al CFR-ului la cererea celor de la FCSB de a avea arbitri străinigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Liga I se pregăteşte pentru marele derby care poate decide campioana din acest sezon. Duminică, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1, FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc în etapa a şaptea din play-off-ul Ligii I.

După meciul de la Iaşi, unde CFR Cluj a fost egalată aseară în urma unui penalty controversat acordat de Ovidiu Haţegan, Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitrii din România şi a declarat că va pleca din Liga I la finalul sezonului (DETALII AICI).

Tot în urma meciului de la Iaşi, oficialii CFR-ului au răspuns oficial cererii făcute de FCSB, în care roş-albaştrii cer ca partidele din play-off să fie conduse de arbitri din străinătate. Însă, clujenii vin şi cu o condiţie: meciurile să aibă la centru o brigadă din primele cinci campionate ale lumii.

"Ne manifestăm public încă o dată ACORDUL ca la meciurile din play-off, cu aprobarea Federaţiei Române de Fotbal, să fim arbitraţi de către brigăzi doar din primele cinci campionate ale Europei, precum Spania, Anglia, Italia, Germania, Franţa, de arbitri cu ecuson FIFA" , se arată în comunicatul CFR-ului.

Afla mai multe despre: fcsbsteauacfr clujbogdan maraliga 1 

viewscnt
Articole similare