Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj? Mesajul ”Bursucului” pentru succesorul său

Se pregăteşte plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj? Mesajul ”Bursucului” pentru succesorul său

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, nu are certitudini referitor la viitorul său pe banca ardelenilor.

Tehnicianul campioanei a recunoscut că este supus unei presiuni uriaşe la Cluj, atunci când a fost întrebat cum s-a simţit după partida pierdută cu Craiova din turul play-off-ului (2-3). După acel meci a apărut în presă informaţia că finanţatorul ”feroviarilor”, Neluţu Varga, şi-a dorit să-l dea afară de la echipă.

”Voi nu rezistaţi fără cancan (n.r.- râde). Uite, un antrenor de fotbal are contract. Dar dacă e dat afară, ce poate să facă?! Să mă dea afară! Eu am contract, clauze. Eu mai am încă doi ani pe hârtie. (n.r.- devine uşor ironic) La CFR Cluj, în comparaţie cu Barcelona, Real, AC Milan sau Inter, n-ai voie să pierzi niciun meci.

Eu îl avertizez pe antrenorul care ar veni... dacă pierzi un meci ai toate şansele să rămâi pe liber. Aşa e aici, când se pierde un meci, încep războaiele, se sfârşeşte planeta, citeşti că antrenorii sunt slabi, la fel şi jucătorii. Nici când e egal nu e bine. Eu tac, antrenez, cât am contract. Ca antrenor nu ai nicio putere. Se fac comparaţii în presă, între era Paszkany şi acum. Nu mi se pare nici asta OK.”, a declarat Dan Petrescu, potrivit GSP.ro.

Neluţu Varga a fost foarte aproape să îl dea afară pe Dan Petrescu, după eşecul suferit pe teren propriu de  CFR Cluj, scor 2-3, în faţa Universităţii Craiova. Tehnicianul a fost salvat, la acea vreme, de clauza de reziliere de două milioane de euro pe care o are stipulată în contract.

Petrescu primeşte la CFR Cluj 500.000 de euro anual. Este cel mai mare venit pe care îl obţine un antrenor în Liga 1. ”Bursucul” mai are contract cu ”feroviarii” pentru următoarele două sezoane.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare