Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte revoluţia din fotbalul românesc! "Încercăm să ajutăm cluburile". Măsură istorică din sezonul următor al Ligii 1

Se pregăteşte revoluţia din fotbalul românesc! "Încercăm să ajutăm cluburile". Măsură istorică din sezonul următor al Ligii 1

Superliga

Comentarii

Liga 1 urmează să intre în rândul fotbalului "civilizat" din vestul Europei. LPF şi deţinătorul drepturilor TV susţin implementarea arbitrajului video în fotbalul românesc.

Ultimele detalii despre VAR, în Liga 1

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a anunţat că VAR şi-a putea face apariţia pentru prima dată în fotbalul românesc după sezonul regular 2020-2021, iar directorul general al eAD.ro, Orlando Nicoară, a oferit ultimele detalii: 

"Domnul Ştefan a publicat o scrisoare deschisă, cu trei cerinţe pentru noi: să nu plătească cluburile din Liga 1 nicio penalizare pentru acest sezon, să nu renegociem valoarea contractului şi să lucrăm împreună la implementarea VAR-ului.

Suntem pregătiţi să implementăm VAR-ul şi să ajutăm la achiziţionarea sistemelor, la echipamente şi la softul necesar imlementării VAR-ului în Liga 1.

Face parte din strategia noastră de a creşte produsul, dacă vreţi. Noi nu avem posibiliatea să intervenim în managementul cluburilor din Liga 1, dar încercăm să-i ajutăm", Orlando Nicoară la Fotbal Look.

"Liga 1 e mai atractivă cu 16 echipe decât cu 18"

"Încercăm să ajutăm cluburile din Liga 1 cu atragerea de sponsori comerciali, principali sau secundari.

Noi suntem partenerul LPF şi avem un parteneriat cu ei, dar acolo unde ni s-a cerut ajutorul, am încercat să ajutăm.

Pe noi ne interesează produsul în ansablu şi impementarea VAR ar reprezenta o îmbunătăţire din punctul nostru de vedere.

Liga 1 era atractivă şi sistemul cu 14 echipe, cu siguranţă va fi şi mai atractiv sistemul cu 16 echipe şi play-off, play-out şi cu siguranţă e mult mai atractivă decât un sistem clasic cu 18 echipe, tur-retur, în care jumătate dintre echipe nu luptau nici pentru evitarea retrogradării, nici pentru titlu", a mai spus Orlando Nicoară. 

Afla mai multe despre: cfru craiovavar 

viewscnt
Articole similare