Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte schimbul verii! Juventus renunţă la un "greu" din echipă pentru un fotbalist-surpriză de la Chelsea

Se pregăteşte schimbul verii! Juventus renunţă la un "greu" din echipă pentru un fotbalist-surpriză de la Chelsea

Serie A

Comentarii

Juventus şi Chelsea ar putea face un schimb de jucători în vară, odată cu deschiderea perioadei de transferuri. Presa italiană a aflat că "Bătrâna Doamnă" e gata să renunţe la Miralem Pjanic (29 de ani) pentru aducerea lui Jorginho (28 de ani), unul dintre preferaţii antrenorului Maurizio Sarri.

Maurizio Sarri a antrenat-o pe Chelsea în sezonul trecut, dar acum e pe banca italienilor de la Juventus şi vrea să lucreze din nou cu preferatul său. Calciomercato scrie despre schimbul pregătit de Juventus şi Chelsea, la insistenţa lui Sarri. Sursa citată scrie că "Bătrâna Doamnă" e gata să-l dea pe Pjanic la schimb pentru Jorginho.

Chelsea a făcut deja o ofertă de cumpărare a lui Pjanic, în perioada de transferuri din iarnă, dar atunci mutarea nu s-a realizat. Acum, Juve e dispusă să renunţe la mijlocul bosniac într-un schimb de jucători care l-ar aduce la Torino pe Jorginho, unul dintre fotbaliştii preferaţi ai antrenorului Maurizio Sarri.

Sarri şi Jorginho au lucrat împreună la Napoli şi Chelsea, iar acum tehnicianul italian îl vrea pe mijlocaş şi la Juventus.



Chelsea a plătit 57 de milioane de euro pentru aducerea lui Jorginho de la Napoli în vara lui 2018, iar mijlocaşul italian cu origini braziliene e cotat acum la 65 de milione de euro, conform transfermarkt.com. De partea cealaltă, Miralem Pjanic a sosit la Juventus în vara lui 2016, în schimbul a 32 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: jorginhopjanicjuventuschelsea 

viewscnt
Articole similare