Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte sosirea Simonei Halep în România: "Toţi campionii trebuie aşteptaţi la aeroport la Salonul Oficial!"

Se pregăteşte sosirea Simonei Halep în România: "Toţi campionii trebuie aşteptaţi la aeroport la Salonul Oficial!"

Tenis

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a declarat, vineri, în conferinţa de presă în care şi-a anunţat demisia din funcţie, că îi ţine pumnii Simonei Halep în finala de la Australian Open şi afirmă că la întoarcerea în ţară jucătoarea de tenis ar trebui aşteptată şi de premier la aeroport.

"Să îi dea Dumnezeu putere. Îi ţinem pumnii mâine în finală. Îi urăm succes. Noi oricum ne mândrim cu Simona pentru tot ceea ce a făcut. Pentru că ea ne dă încredere că se poate, că nimic nu este imposibil. Poate ar trebui şi premierul să o aştepte. Ea şi-a făcut mereu datoria. Am văzut că de fiecare dată vorbeşte despre România. Cu siguranţă trebuie să îi oferim un bun venit, o apreciere şi să o aşteptăm la aeroport. Toţi campionii trebuie aşteptaţi la aeroport la Salonul Oficial, încurajez acest lucru", a spus Dunca.

La 26 de ani, Halep este prima jucătoare română care a ajuns în finala turneului Australian Open şi poate deveni a doua care câştigă un titlu de Mare Şlem, după ce Virginia Ruzici, managerul său, a cucerit titlul în 1978 la Roland Garros.

În finala de sâmbătă (10,30, ora României), de la Melbourne, Halep o va înfrunta pe daneza Caroline Wozniacki, numărul doi mondial, într-un meci care are ca miză atât primul titlu de Mare Şlem pentru ambele jucătoare, cât şi poziţia de număr unu mondial în clasamentul WTA ce va fi publicat luni.

Afla mai multe despre: simona haleptenisduncamesaj 

viewscnt
Articole similare