Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte transferul verii în Liga I. Universitatea Craiova e aproape de o nouă lovitură. Negocieri avansate cu un club uriaş din Europa

Se pregăteşte transferul verii în Liga I. Universitatea Craiova e aproape de o nouă lovitură. Negocieri avansate cu un club uriaş din Europa
Comentarii

Universitatea Craiova poate da o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor. După ce în iarnă l-au dat pe Mitriţă, pentru opt milioane de euro la New York City, oltenii sunt aproape acum de a rămâne din nou fără căpitanul echipei.

Presa din Italia scrie de interesul lui Lazio pentru Nicuşor Bancu. Astfel, oficialii clubului îi pregătesc un rival pe post lui Ştefan Radu. Italienii l-au urmărit pe Bancu la câteva meciuri, inclusiv la derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Conform fanatik.ro, scouterii lui Lazio îl vor urmări pe fundaşul naţionalei până în vară, iar până atunci oficialii Craiovei i-au fixat preţul lui Bancu: 3 milioane de euro.

  • 1,8 milioane de euro este cota lui Nicuşor Bancu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Lazio are nevoie de un înlocuitor pentru Jordan Lukaku, principalul rival pentru postul de fundaş stânga al lui Ştefan Radu. Belgianul este accidentat şi este posibil să rateze chiar şi startul sezonului următor.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamitritanew yorklazioroma 

viewscnt
Articole similare