Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte un nou transfer de peste 100 de milioane de euro! Cine este fotbalistul dorit de Barcelona şi Manchester United

Se pregăteşte un nou transfer de peste 100 de milioane de euro!  Cine este fotbalistul dorit de Barcelona şi Manchester United
Comentarii

Lautaro Martinez a fost ochit de granzii Spaniei şi Angliei după prestaţiile din ultima vreme. Dacă sezonul trecut a reuşit în tot campionatul 6 goluri, argentinianul se apropie de această cifră acum, după doar opt etape scurse din această stagiune.

Venit de la Racing Club, din ţara natală, în vara anului trecut, fotbalistul de 22 de ani şi-a crescut enorm cota de piaţă în acest interval. Dacă în mandatul lui Lauciano Spaletti, Lautaro Martinez s-a făcut doar remarcat, cu Antonio Conte ca antrenor, atacantul pare de neoprit. A reuşit 4 goluri în cele opt jocuri disputate în Serie A şi alte două în cele trei etape disputate în grupele Champions League.

Iar sud-americanul se înţelege de minune în atacul lui Inter cu belgianul Romelu Lukaku cel care a întărit ofensiva nerazurra în această vară. Iar clauza de reziiere fixată de clubul milanez pentru eliberarea lui nu mai sperie pe nimeni. Manchester United şi Barcelona sunt dispuse să platească 110 milioane de euro în schimbul său. La englezi Lautaro i-ar face uitaţi pe Lukaku sau Alexis Sanchez, cei doi fiind chiar coechipierii săi la Inter în acest moment. La catalani ar putea reprezenta oricând o soluţie şi datorită vârstei, în contextul în care Luis Suarez are acum 32 de ani. 

Afla mai multe despre: barcelonamanchester unitedlautaro martinez 

viewscnt
Articole similare