Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte Valentin Mihăilă pentru plecarea de la Parma? ”În vară poate să fie obiectul unui alt transfer în Serie A”

Se pregăteşte Valentin Mihăilă pentru plecarea de la Parma? ”În vară poate să fie obiectul unui alt transfer în Serie A”

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă s-ar putea transfera în vară la o altă echipă din Serie A, sub formă de împrumut, dacă Parma va retrograda, este de părere Sorin Cârţu. Oficialul Universităţii Craiova spune că Mihăilă şi-a arătat valoarea de fiecare dată când a jucat la Parma.

Valentin Mihăilă a început să aibă evoluţii tot mai bune la Parma, însă echipa italiană n-a mai câştigat de 17 meciuri şi riscul să retrogradeze este foarte ridicat. Sorin Cârţu este de părere că Mihăilă se va transfera în vară la o altă echipă din Serie A, dacă Parma nu va reuşi să se salveze.

Se pregăteşte Valentin Mihăilă de un nou transfer? ”Să meargă la o echipă la care să joace”

Parma este într-o situaţie foarte dificilă în Serie A. Echipa antrenată de Roberto D'Aversa are doar două victorii în 26 de etape şi riscul să retrogradeze este foarte mare, în ciuda investiţiilor masive făcute de noul patron.

În acest moment, Parma se află pe locul 19, din 20 şi are de recuperat şase puncte faţă de prima poziţie care asigură salvarea şi care acum este ocupată de Cagliari, echipă la care joacă Răzvan Marin. Dacă Parma va retrograda, Sorin Cârţu este de părere că Valentin Mihăilă va rămâne în Serie A, unde se va transfera sub formă de împrumut.



Însă preşedintele Universităţii Craiova îi recomandă un club fără pretenţii foarte mari, la care să se poată impune ca jucător de bază:

”El a intrat şi şi-a scos în evidenţă calităţile. Poate să fie obiectul unui alt transfer în Serie A, în vară, dacă Parma retrogradează. Nu la Inter sau Juventus, pentru că nici pentru el nu ar fi bine. Să meargă la o echipă la care să joace, la Verona, Bologna, de exemplu, pentru că poate să joace. La Milan, la Inter, nu poate să facă faţă deocamdată”, a declarat Sorin Cârţu la Look Sport Live.

Valentin Mihăilă a fost transferat de Parma la începutul acestui sezon, când i-a plătit Craiovei 8,5 milioane de euro, un record pentru echipa din Bănie. În prima partea a campionatului, mijlocaşul de 21 de ani a avut probleme medicale şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Mihăilă a trecut peste acea accidentare şi iese din ce în ce mai mult în evidenţă.

Afla mai multe despre: valentin mihaila 

viewscnt
Articole similare