Experiențe împreună.
You are here:

Se pun bazele celui mai tare turneu de tenis din istoria României. Anunţul făcut de Boc după întâlnirea cu Ţiriac

Se pun bazele celui mai tare turneu de tenis din istoria României. Anunţul făcut de Boc după întâlnirea cu Ţiriac

Tenis

Emil Boc, primarul oraşului Cluj-Napoca, s-a întâlnit cu Ion Ţiriac pentru a pune bazele organizării celui mai important turneu de tenis din istoria ţării şi a oferit detalii despre discuţia avută cu omul de afaceri.

"Am discutat cu domnul Ţiriac şi mi-am arătat deschiderea pentru un asemenea demers şi să contribuim cu ce vom putea. Primăria nu are cum să organizeze un asemenea turneu, dar putem asigura o bună parte a infrastructurii de profil.

Avem Sală Polivalentă, însa mai există şi Sala Horia Demian, baza de tenis Winners, o sală a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Chiar şi Sala Polivalentă mai are o sală de antrenament. Rămâne ca astrele să se alinieze pentru aducerea unui asemenea turneu. Am pornit discuţia, iar Primăria a spus «da, este posibil, ne arătăm deschiderea». Acum rămâne să vedem dacă şi alte condiţii se vor îndeplini", a spus Boc, la Realitatea FM.

Primarul Clujului a precizat că în oraş se poate organiza un turneu important, însă cu condiţia ca banii publici să nu fie acordaţi către premierea sportivilor.

"Nu putem asigura premii pentru Serena sau Simona. Banii din impozite şi taxe nu sunt pentru premii. Noi putem pune la dispoziţie infrastructura de profil. Domnul Ţiriac are legături extraordinare în lumea tenisului şi sper să avem susţinerea mediului de profil din Cluj", a adăugat Boc.

Fostul tenismen Ion Ţiriac (79 de ani), care organizează an de an turneul de la Madrid, a anunţat săptămâna trecută că înfiinţeze la Cluj cel mai tare turneu de tenis din istoria României.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta