Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se putea naşte o nouă forţă în Bundesliga. Doi campioni mondiali au fost pe listă: "Haideţi băieţi, să construim ceva aici"

Se putea naşte o nouă forţă în Bundesliga. Doi campioni mondiali au fost pe listă: "Haideţi băieţi, să construim ceva aici"

Bundesliga

Comentarii

Hertha Berlin obişnuia să reprezinte Germania în cupele europene, însă în ultima perioadă echipa s-a cufundat în mediocritate şi chiar a jucat şi în liga secundă. Kevin Prince Boateng, fost jucător la Berlin, plănuia să readucă Hertha în vârful ierarhiei fotbalului german.

Boateng, împrumutat acum la Beşiktaş de la Fiorentina, a fost crescut la clubul din capitala Germaniei şi a debutat la Hertha în fotbalul profesionist. La începutul anului, el l-a sunat pe Jurgen Klinsmann, antrenorul de atunci, şi i-a transmis că vrea să se întoarcă la Berlin.

Fostul jucător de la Milan sau Barcelona nu a primit niciun răspuns, astfel că a ales Turcia, însă avea planuri mari dacă ar fi ajuns la Hertha. Într-un interviu pentru Spiegel, internaţionalul ghanez a dezvăluit că în această vară i-ar fi sunat pe Julian Draxler şi Mario Gotze şi i-ar fi chemat la Berlin: "Haideţi băieţi, să construim ceva aici". Ambii jucători sunt campioni mondial cu Germania, la turneul final din Brazilia, din 2014. 

Boateng, care a plecat de la Hertha în 2007, fiind transferat de Tottenham, avea în plan să lanseze şi un remix hip hop al imnului clubului. 

Afla mai multe despre: hertha berlinkevin prince boateng 

viewscnt
Articole similare