Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se răzbună PSG pe Real Madrid? Francezii vor să transfere un super star de pe Bernabeu

Se răzbună PSG pe Real Madrid? Francezii vor să transfere un super star de pe Bernabeu
galerie foto

PSG

Comentarii

Real Madrid nu s-a înţeles momentan cu Paris Saint-Germain pentru transferul lui Kylian Mbappe, chiar dacă ”Los Blancos„ au făcut o super ofertă de 160 de milioane de euro.

Presa spaniolă anunţă că negocierile dintre Real Madrid şi PSG pentru transferul lui Mbappe sunt blocate în acest moment. Le Parisien a anunţat cât trebuie să plătească madrilenii pentru a-l lua pe Mbappe.

Mai mult, Florentino Perez s-ar fi arătat deranjat de răspunsul dur dat de clubul parizian. Leonardo a făcut câteva declaraţii pentru RMC, a doua zi după ce Real Madrid a trimis oferta de 160 de milioane de euro pentru Mbappe. Declaraţii care se pare că nu i-au picat bine preşedintelui blanco.

Se răzbună PSG pe Real Madrid? Francezii îl vor pe Casemiro

Dar, asta pare că nu e tot. Tot spaniolii anunţă că PSG pregăteşte răzbunarea pentru posibila plecare a lui Mbappe la Real Madrid. ”Aşa s-a întâmplat şi în cazul Barcelonei, care nu doar că nu l-a achiziţionat pe Verratti, dar l-a şi pierdut imediat pe Neymar” susţin jurnaliştii spanioli.

Informaţia vine de la Marcos Garcia, jurnalist la Don Balon, care anunţă că gruparea pariziană intenţionează să-l transfere pe brazilianul Casemiro Henrique, cel mai bine cotat fotbalist din lotul echipei lui Carlo Ancelotti.

Sursa citată anunţă chiar că Sergio Ramos ar fi discutat personal cu amicul său şi fostul său coechipier, pe care ar fi încercat să-l convingă să vină la PSG. Mai mult, francezii ar urma să renunţe la transferul lui Eduardo Camavinga, pentru a-l aduce de la Real Madrid pe Casemiro, mai scrie sursa citată.

Brazilianul ar putea fi din nou coechipier cu Sergio Ramos, Keylor Navas sau Achraf Hakimi, foşti coechipieri la Real Madrid, dar şi cu brazilienii Marquinhos, Neymar şi Rafinha.

Cotat la 70 de milioane de euro, Casemiro (29 de ani) joacă la Real Madrid din 2013. A mai evoluat în cariera sa la Sao Paulo şi FC Porto, iar în prezent, este considerat de mulţi drept cel mai bun mijlocaş defensiv clasic din lume.

  • 56 de selecţii are Casemiro în naţionala Braziliei
  • 4 UEFA Champions League a câştigat brazilianul cu Real Madrid
  • 14 trofee a cucerit el în tricoul Realului
  • De două ori a fost inclus în echipa ideală din UEFA Champions League

Afla mai multe despre: casemiropsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare