Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se reia Liga 1, iar Gică Hagi începe anul cu un scandal: "Cum să iei punctele pentru care am muncit?"

Se reia Liga 1, iar Gică Hagi începe anul cu un scandal: "Cum să iei punctele pentru care am muncit?"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi spune că astfel poate fi creată o naţională mai puternică decât a fost cea a lui şi a generaţiei sale.

"România are nevoie de un concept tehnic foarte clar şi o strategie a cărei finalitatea să fie crearea unei echipe naţională mai bună decât a noastră. E singurul proiect viabil, acela e preşedintele meu, mă mândresc cu el dacă vine cineva să spună acest lucru”, a spus fostul internaţional. 

El crede că fotbalul românesc se poate bate cu cei din străinătate doar dacă va fi mai bine organizat, iar în prezent nu este. Fostul internaţional a menţionat că peste tot în lume fotbal se dezvoltă, doar în ţara noastră sunt mai puţine stadioane, mai puţine cluburi, mai puţini jucători legitimaţi.

Hagi şi-ar dori un campionat cu mai multe echipe, 18 sau 20, aşa cum se întâmplă în campionatele puternice ale Europei. El a precizat că o echipă românească a câştigat Cupa Campionilor Europeni atunci când juca într-un campionat cu 18 formaţii. “Trebuie 18 echipe ca în campionatele tari. România a câştigat Cupa Campionilor cu 18 echipe, nu cu playoff – playout. Poate e bine şi aşa, dar niciodată să nu iei 50 la sută din puncte. Cum să iei punctele pentru care am muncit?”, a explicat Hagi.

Întrebat dacă doreşte să candideze la preşedinţia FRF, Hagi a respins categoric acest lucru, spunând pe de o parte că are mult de lucru la proiectul Viitorul, dar şi pentru că partea administrativă nu-l interesează, ci doar cea tehnică.

Afla mai multe despre: hagiliga 1playoffplauoutscandalviitoruldeclaratii 

viewscnt
Articole similare