Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SE REIA LIGA 1 LA TELEKOM SPORT I "Spaniolul" Popa vrea să înceapă cu dreptul şi să înscrie cât mai mult în poarta celei mai slabe apărări din campionat

SE REIA LIGA 1 LA TELEKOM SPORT I "Spaniolul" Popa vrea să înceapă cu dreptul şi să înscrie cât mai mult în poarta celei mai slabe apărări din campionat

Superliga

Comentarii

Anul fotbalistic 2018 va fi deschis de o confruntare importantă din partea a doua a clasamentului între Sepsi şi Poli Timişoara.

Covăsnenii au simţit din plin contactul cu prima ligă, dovadă fiind faptul că au strâns doar 15 puncte. De partea cealaltă, bănăţenii au pierdut contactul cu echipele aflate în lupta pentru un loc în play-off, astfel că pornesc la drum cu gândul la o clasare cât mai sus, dar şi cu un obiectiv pe termen mediu, construirea unei echipe competitive pentru sezoanele următoare.
 
O singură victorie a reuşit Sepsi în ultimele 14 jocuri din campionat, 2-1 cu CSM Poli Iaşi (11.12.2017), în rest are trei rezultate de egalitate şi 10 înfrângeri. Poli a pierdut doar un meci din precedentele şapte jucate în Liga 1 Betano, 0-1 la Cluj. În schimb, în tot acest interval a înregistrat o victorie, 2-1 cu Astra (28.10.2017) şi cinci remize.
 
O singură partidă oficială s-a mai disputat între Sepsi şi Poli, pe 16 septembrie 2017, când cele două au remizat fără gol pe arena Dan Păltinişanu din Timişoara. 40 de goluri a primit gruparea din Sf. Gheorghe în primele 22 de etape, aceştia având a doua cea mai slabă apărare din campionat.
 
13 meciuri fără gol marcat au înregistrat covăsnenii, cele mai multe, la egalitate cu Gaz Metan. Nici timişorenii nu au stat foarte bine la acest capitol, ei contabilizând doar 11 jocuri în care au marcat cel puţin o dată. Sepsi a fost echipa cu cei mai mulţi debutanţi în rundele disputate până acum, 12 jucători dintre cei utilizaţi aflându-se la primele lor meciuri în principala competiţie internă din România.

Afla mai multe despre: acs politimisoarasepsimeciliga 1 

viewscnt
Articole similare