Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se repetă coşmarul nordic? Avertisment pentru România, înaintea partidei cu Islanda: "E greu, sunt o echipă bună. Joacă precum Suedia şi Norvegia!"

Se repetă coşmarul nordic? Avertisment pentru România, înaintea partidei cu Islanda: "E greu, sunt o echipă bună. Joacă precum Suedia şi Norvegia!"

Echipa națională

Comentarii

Paul Pîrvulescu (31 de ani), fostul fotbalist al FCSB - acum la Academica Clinceni -, atrage atenţia că Islanda, adversara României din play-off-ul Ligii Naţunilor conform tragerii la sorţi, nu va fi un oponent facil, de care tricolorii să treacă uşor pentru a ajunge în finala pentru Euro 2020.

Paul Pîrvulescu (31 de ani), fostul fotbalist al FCSB - acum la Academica Clinceni -, atrage atenţia că Islanda, adversara României din play-off-ul Ligii Naţunilor conform tragerii la sorţi, nu va fi un oponent facil, de care tricolorii să treacă uşor pentru a ajunge în finala pentru Euro 2020. Islandezii sunt nordici, la fel ca Suedia şi Norvegia, cu care elevii lui Cosmin Contra până nu de mult au avut meciuri extrem de difcile, dar Pîrvulescu e încrezător că România va profita de şansa pe care o are. 
 
Pîrvulescu a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu colegul său, Eugeniu Cebotaru, internaţional moldvovean care a jucat contra Isladei în preliminariile Euro 2020, în care acesta l-a pus pus în gardă legat de dificultatea partidei aşteptată de naţionala României.
 
"E greu, sunt o echipă bună, acelaşi stil nordic ca şi Suedia, Norvegia, sunt o echipă puternică pe teren propriu. Chiar ieri vorbeam în vestiar cu colegul meu Cebotaru, pentru că a jucat şi el contra Islandei şi mi-a zis că sunt o echipă foarte bună. Mai avem o şansă, trebuie să profităm de ea, ar fi păcat ca să avem Euro în România fără echipa naţională. Toţi iubitorii acestui sport îşi doresc ca echipa naţională să fie la Euro", a spus Paul Pîrvulescu, la conferinţa de presă dinaintea meciului Clinceni - Dinamo.
 
Naţionala noastră va juca împotriva Islandei, pe 26 martie, în deplasare, meci care se va disputa într-o singură manşă. Dacă trece de Islanda, România va juca finala pentru Euro 2020 contra Ungariei sau Bulgariei.
 
Islanda a participat la ultimele două turnee finale, Euro 2016 şi Mondialul din 2018. La European, nordicii au ajuns până în sferturile de finală, în timp ce la CM din Rusia n-au trecut de grupe.
 
 

Afla mai multe despre: echipa nationalapaul pirvulescuavertismentromania islandaplayoff liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare