Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se repetă istoria? Un nou caz Messi la Barca. Starul care poate pleca în vară de pe Camp Nou

Se repetă istoria? Un nou caz Messi la Barca. Starul care poate pleca în vară de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati, cel care a preluat tricoul cu numărul 10 de la Leo Messi, poate pleca de la Barca în vară.

Presa catalană anunţă că Anssumane Fati poate pleca de la Barca, în vară. Starul care a preluat tricoul cu numărul 10 de la Leo Messi mai are contract până în iunie 2022 cu Barcelona şi, chiar dacă gruparea catalană are opţiunea de a-i prelungi automat contractul, Fati ar putea da o nouă lovitură grupării catalane.

Agentul său, Jorge Mendes a pus deja presiune pe conducerea catalanilor pentru un nou contract, ba chair ar fi dat un termen limită la care Fati să primească o nouă propunere.

Barca nu are nicio intenţie să-l piardă şi pe Ansu Fati, astfel că fotbalistul de 18 ani ar urma să primească o nouă propunere salarială din partea lui Joan Laporta. Preşedintele Barcelonei a solicitat o întâlnire cu Jorge Mendes pentru a rezolva situaţia fotbalistului, dar se pare că oferta financiară a catalanilor nu se ridică la nivelul aşteptărilor lui Mendes.

Primele discuţii ar fi avut deja loc, iar Mendes şi Laporta vor discuta din nou după ce va trece perioada în care echipele naţionale vor desfăşura meciuri în perioada următoare.

La Barcelona, oficialii clubului sunt optimişti că vor rezolva situaţia lui Fati, fotbalist care a devenit o piesă esenţială pentru viitorul clubului catalan. 

Afla mai multe despre: fati 

viewscnt
Articole similare