Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se repetă minunea de acum 5 ani cu Ajax? Gnohere: "Cred că putem să facem ceva important, ne putem califica!"

Se repetă minunea de acum 5 ani cu Ajax? Gnohere: "Cred că putem să facem ceva important, ne putem califica!"

FCSB

Comentarii

FCSB - Lazio are loc joi seara, începând cu ora 22:05 şi poate fi văzut ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1. Este prima mansă a ”16-imile” Europa League.

Iar jucătorii lui Nicolae Dică sunt încrezători că pot produce surpriza. Pentru Harlem Gnohere, cel mai bun marcator al FCSB în acest sezon, va fi primul meci oficial din 2018. Suspendat pentru trei partide în L1, "Bizonul" poate intra diseară pe Arena Naţională.

"Suntem conştienţi că nu suntem favoriţi cu Lazio, dar în fotbal totul e posibil. Cine s-ar fi gândit că Grecia câştigă Campionatul European învingând Portugalia la ea acasă sau că Portugalia va câştiga Mondialul bătând Franţa la ea acasă? Dacă suntem concentraţi şi ne vedem de joc, cred că putem să facem ceva important, ne putem califica. Steaua a eliminat-o pe Ajax din Europa League după 2-0 în deplasare... Nu se ştie niciodată, nu sunt diferenţe aşa de mari. Uite, cine se gândea că Napoli rămâne în Europa League şi nu merge în Champions? Că o să se califice Şahtior? Sper să avem norocul de partea noastră!", spune Gnohere pentru GSP.

Afla mai multe despre: gnoheresteauafcsblazioeuropa leagueajax 

viewscnt
Articole similare