Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se retrag din Liga 1 în mijlocul sezonului? Probleme foarte mari pentru un club din România

Se retrag din Liga 1 în mijlocul sezonului? Probleme foarte mari pentru un club din România

Superliga

Comentarii

Un club din Liga 1 riscă să se retragă în perioada următoare dacă nu va reuşi să-şi rezolve problemele financiare.

Încă un club din Liga 1 se confruntă cu grave probleme financiare. Veniturile au fost afectat serios după ce mai mulţi sponsori s-au retras şi, din bugetul pentru sezonul 2021-2022, mai sunt bani doar pentru plata salariilor în următoarele două luni.

Un club din Liga 1 riscă să se retragă. Probleme mari cu banii

Problemele financiare continuă să afecteze fotbalul românesc, chiar şi la cel mai înalt nivel. Academia Clinceni este ultima de pe lista echipelor care au grave probleme cu banii.

Echipa din Ilfov a surprins în sezonul trecut şi a terminat în play-off, dar această performanţă n-a ferit-o de dificultăţile de ordin economic.

Potrivit looksport.ro, Academica Clinceni se confruntă cu probleme foarte grave şi mai există bani doar pentru plata a două luni de salarii. În rest, bugetul pentru sezonul 2021-2022 este aproape epuizat.

Jucătorii au fost înştiinţaţi deja că clubul trece printr-o perioadă foarte dificilă şi n-ar fi exclus să asistăm la câteva plecări importante.

Ar fi o adevărată lovitură pentru Academica Clinceni, care şi la începutul verii s-a confruntat cu plecări foarte importante. Acele modificări la nivelul lotului au afectat grav forma sportivă a echipei.

Dacă anul trecut surprindea şi intra în play-off, Academica Cliceni este în acest sezon singura echipă din Liga 1 care n-a reuşit nicio victorie în 7 etape. Jucătorii lui Ilie Poenaru au acumulat doar două puncte şi sunt pe ultimul loc în clasament.

Situaţia prin care trece Academica Clinceni ar putea provoca şi plecarea lui Ilie Poenaru, cel care a avut rezultate excelente în ultimii ani. În urmă cu o săptămână, Poenaru a recunoscut că ia în calcul această variantă:

”(n.r. întrebat dacă vrea să plece) Mă gândesc şi la acest aspect! Mă gândesc şi la asta, o să discut şi o să vedem. Am avut o discuţie înainte de meciul cu Chindia referitor la acest lucru, sunt aici după ce am discutat cu conducerea, sunt aici, dar voi vedea”, a spus Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: academica cliceni 

viewscnt
Articole similare