Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se retrage Andrei Cristea? „Anii au trecut frumos pentru mine”

Se retrage Andrei Cristea? „Anii au trecut frumos pentru mine”

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea (37 de ani) a anunţat că nu îşi doreşte, încă, să se retragă, doar că nu vrea să evolueze în Liga 2 cu Poli Iaşi.

Politehnica Iaşi a retrogradat în Liga 2 la finalul actualui sezon. 

Cristea are mai multe oferte din prima ligă şi vrea să le dea curs, în detrimentul unui nou contract cu Iaşiul.

„Aş vrea să mai joc, e clar că mi-aş dori să continui în prima ligă. Nu cred că e cazul să fac pasul înapoi. Sunt în discuţii cu nişte echipe, dacă nu iese, consider că ne-am făcut treaba destul de bine. 

Mi-am dorit întotdeauna să îmi termin cariera cu capul sus, pe picioare, iar lumea să-şi aducă aminte de mine drept jucătorul care a fost golgheterul campionatului, a dat goluri cu Valencia.

Motivat mai sunt, foarte important pentru mine este că şi în momentul de faţă mă duc cu plăcere să mă antrenez. Dacă mi-ar fi dispărut unul dintre aceste două lucruri, cu siguranţă m-aş fi oprit. Sunt realist, am o vârstă, anii au trecut frumos pentru mine.

Îmi doresc adrenalina, competiţia, faptul că se deschid stadioanele este un lucru bune. Ne-a lipsit foarte mult tuturor asta, jucând cu stadioanele goale nu a fost prea plăcut, dar a fost mai bine decât atunci când am stat în pandemie şi nu am putut juca”, a declarat Cristea la GSP Live.

  • 7 goluri a marcat Cristea, în precedentul sezon, pentru Poli Iaşi

Afla mai multe despre: politehnica iasiandrei cristea 

viewscnt
Articole similare