Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se retrage de la naţională încă un jucător important? Gabi Tamaş: ”Ar fi păcat”. Fotbalistul are doar 27 de ani

Se retrage de la naţională încă un jucător important? Gabi Tamaş: ”Ar fi păcat”. Fotbalistul are doar 27 de ani

Echipa națională

Comentarii

Încă un jucător important s-ar putea retrage de la naţionala României după ce în ultima perioadă Ciprian Tătăruşanu şi Silviu Lung au anunţa că vor mai îmbrăca tricoul galben. Există zvonuri că Nicolae Stanciu ar putea renunţa şi el la echipa naţională. Mijlocaşul Slaviei Praga nu este la prima tentativă de acest gen.

Naţionala României suferă în continuare şi rezultatele slabe au produs o atmosferă dezolantă în vestiar. Mai ales după ce România a ratat prezenţa la EURO 2021, care se va disputa şi la Bucureşti. În acest context, Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională. Există însă zvonuri că ar putea fi urmat de un alt jucător foarte important, Nicolae Stanciu.

Se retrage încă un jucător important de la naţională? Tamaş: ”Ar fi păcat”

În ultimele luni, Silviu Lung (31 de ani) şi Ciprian Tătăruşanu (34 de ani) au anunţat că se retrag de la echipa naţională. Ultimul a pus decizia pe seama vârstei. Însă de data aceasta am putea avea parte de retragerea unui jucător aflat în apogeul carierei. Nicolae Stanciu a împlini în 27 de ani pe 7 mai şi încă are în faţă mulţi ani în care poate juca.

Întrebat despre o eventuală retragere a lui Nicolae Stanciu de la echipa naţională, Gabi Tamaş spune că ar fi o perdere importantă ”(Renunţă şi Stanciu?) Ar fi păcat să renunţe, pentru că renunţă numai oamenii slabi”, a comentat Gabi Tamaş.

Nicolae Stanciu a vrut şi în 2019 să se retragă de la naţională

Mijlocaşul Slaviei Praga n-ar fi la primul gând de acest gen. În iunie 2019, după un meci Malta - România 0-4, în preliminariile EURO 2021, Nicolae Stanciu i-a mărturisit lui Cosmin Contra că este dispus să se retragă de la naţională. Stanciu era atunci unul dintre cei mai criticaţi jucători şi i-a transmis selecţionerului de atunci că nu vrea să creeze probleme:

”Era foarte afectat. Nimeni nu ştie că după meciul din Malta, în avion, Nicuşor mi-a spus că el nu vrea să facă probleme echipei naţionale, că nu vrea să apară discuţii din cauza lui, că nu mai vine dacă lumea asta vrea şi crede despre el. El iubeşte foarte mult echipa naţională, dar nu vrea să încurce pe nimeni. Am avut o discuţie foarte lungă pe drumul de întoarcere din Malta, pe avion, şi sper să-l fi întors din decizia de a se retrage de la echipa naţională”, a dezvăluit atunci Cosmin Contra, cel care era selecţionerul naţionalei României. 

Nicolae Stanciu are 42 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat de 10 ori. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare