Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se retrage Toni Kroos? Presa internaţională susţine că starul Realului urmează sa spună adio echipei naţionale după EURO 2020

Se retrage Toni Kroos? Presa internaţională susţine că starul Realului urmează sa spună adio echipei naţionale după EURO 2020

EURO 2020

Comentarii

Mijlocaşul Toni Kroos îşi va anunţa în următoarele zile retragerea din naţionala Germaniei, care a fost eliminată, marţi, de Anglia, în optimile de finală ale Euro-2020, anunţă Bild, citat de presa internaţională.

Jucătorul formaţiei Real Madrid, în vârstă de 31 de ani, a strâns 106 partide la prima reprezentativă, pentru care a marcat 17 goluri. Kroos a cucerit cu naţionala germană Cupa Mondială din 2014. La nivel de club, el a jucat doar la trei echipe, Bayern Munchen, Bayer Leverkusen, unde a fost împrumutat, şi Real Madrid, la formaţia spaniolă evoluând din 2014.

Toni Kross, legendă la Real Madrid

Toni Kross a devenit legendă în tricoul lui Real Madrid, club pentru care a jucat 320 de meciuri, a marcat 22 de goluri şi a oferit 80 de pase decisive. De asemenea, alături de Los Blancos a cucerit UEFA Champions League de 3 ori consecutiv.

Anglia s-a calificat în sferturile de finală ale Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-0, echipa Germaniei, în optimi.

Afla mai multe despre: kross-germania-real madrid 

viewscnt
Articole similare