Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se reuneşte Dinamo! Cine va antrena echipa din "Ştefan cel Mare" în sezonul viitor

Se reuneşte Dinamo! Cine va antrena echipa din "Ştefan cel Mare" în sezonul viitor

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a profitat de hotărârea oficialilor din fotbalului românesc şi a rămas în prima ligă chiar dacă a terminat sezonul pe loc retrogradabil, datorită faptului că din sezonul viitor, Liga 1 va fi formată din 16 echipe.

Dinamo a terminat play-out-ul pe locul şapte, cu doar nouă meciuri, cinci mai puţine decât ar fi trebuit în mod normal. Pentru a evita umilinţa din stagiunea proaspăt încheiată, "câinii roşii" trebuie să strângă rândurile şi să se pregătească serios de startul noului sezon. 

Astfel, reunirea lotului dinamovist va avea loc marţi, 11 august, de la ora 17:00. Fotbaliştii vor fi conduşi în continuare de Gigi Mulţescu, antrenor care mai are contract cu formaţia din "Ştefan cel Mare" până pe 15 august.

Antrenorul lui Dinamo din sezonul viitor 

Dinamo a rămas fără opt jucători la finalul sezonului încheiat în urmă cu puţin timp. Dintre aceştia, trei şi-au găsit deja echipe. Riccardo Piscitelli a semnat cu Nacional Madeira, Lukas Skovajsa cu Ceske Budejovice, iar Szabolcs Kilyen s-a întors la Viitorul Constanţa, formaţie de la care a fost împrumutat. Ceilalţi fotbalişti care au părăsit echipa sunt Mattia Montini, Kristian Kostrna, Mamoutou N'Diaye, Ioan Filip şi Slavko Perovic. 

Cu toate acestea, conducerea "alb-roşilor" va miza pe acelaşi staff tehnic. Gigi Mulţescu ar urma să primească o prelungire a contractului, pentru încă un sezon. 

Afla mai multe despre: dinamogigi multescu 

viewscnt
Articole similare