Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se revoltă oltenii după ce Marius Avram a fost delegat la FCSB - Craiova. Popescu: ”Se pot face speculaţii şi asta ne preocupă”

Se revoltă oltenii după ce Marius Avram a fost delegat la FCSB - Craiova. Popescu: ”Se pot face speculaţii şi asta ne preocupă”

Fotbal

Comentarii

Marius Avram, 39 de ani, va conduce de la centru partida dintre FCSB şi U Craiova. Acest lucru i-a displăcut total lui Marcel Popescu, preşedintele clubului oltean, care nu s-a ferit să critice public această delegare.

„Marius Avram este un arbitru valoros. Dar nu pot să nu remarc că după ce Sepsi a făcut scandal l-a primit pe Istvan Kovacs la meciul cu Gaz Metan. Iar acum e delegat Marius Avram la meciul nostru cu FCSB. Se pot face speculaţii şi asta ne preocupă. Se poate specula, având în vedere relaţia de prietenie dintre Vasile şi Marius Avram şi familia lui Valeriu Argăseală.

Oare UEFA este de acord cu asemenea delegări? Nu fac niciun fel de aprecieri la adresa lui Avram, dar, dacă va greşi, vor apărea speculaţii. Nu îşi avea sensul această delegarea”, a declarat Marcel Popescu la Pro X.

FCSB şi Craiova se vor întâlni, duminică seară, de la ora 20.00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1craiova,  

viewscnt
Articole similare