Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se sabotează sau greşeşte Ouzounidis? Basarab Panduru, derutat de un fotbalist de la U Craiova: "Ce eşti? Stai acolo!"

Se sabotează sau greşeşte Ouzounidis? Basarab Panduru, derutat de un fotbalist de la U Craiova: "Ce eşti? Stai acolo!"
Comentarii

Basarab Panduru nu a găsit o explicaţie pentru prestaţiiel lui Ivan Mamut în tricoul Universităţii Craiova. Atacantul are doar trei goluri pentru olteni, deşi a fost văzut ca înlocuitorul lui Elvir Koljic.

Basarab Panduru, despre Ivan Mamut: "Eşti vârf de atac, eşti mijlocaş, eşti apărător central?"

Ivan Mamut a marcat doar trei goluri de la când a ajuns la Universitatea Craiova, iar Basarab Panduru a oferit o explicaţie şi a dat vina pe alegerile pe care le face atacantul în timpul meciului. 

"La Mamut pe mine mă surprinde altceva. Este venit de ceva timp la Craiova. La ce înălţime are, ce ar putea să joace, pentru că nu am înţeles... Vârf de atac, în locul lui Koljic? Vârf de atac, să fie un număr 9 acolo. Păi, mă uit la meci, cât joacă stă oriunde vreţi pe teren, dar niciodată vârf de atac. 

Păi, şi atunci mă întreb eşti vârf de atac, eşti mijlocaş, eşti apărător central? Ce eşti? Pentru că din punct de vedere al efortului, nu ai ce să îi reproşezi. Aleagă băiatul, dar să vii la sfârşit şi să spui, mai ales cei care nu se uită la meci se uită pe astea (n.r. - la cifre)... Păi, 12 kilometri alergaţi, păi aleargă şase, dar stai acolo pe poartă". 

Panduru a fost completat de Cornel Dinu: "12 kilometri, ca poştaşul".

Apoi, Panduru a făcut o comparaţie între Koljic, Nemec şi Mamut: "Koljic ştie că nu trebuie să fugă aşa, pentru că ştie ce trebuie să facă. Îl văd acum pe Nemec, la fel. Nemec stă oriunde vreţi, numai vârf de atac, nu. Cel mai bun lucru al lui este capul, vine mingea şi o bagă cu capul, pentru că şi Nemec are probleme mari cu fotbalul", a mai spus expertul Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91. 

De asemenea, Basarab Panduru l-a criticat şi pe Marinos Ouzounidis, văzut drept cel care i-a "bulversat" pe fotbalişti. 

Universitatea Craiova e pe locul al treilea în play-off, cu 31 de puncte, la opt puncte distanţă de liderul FCSB. Oltenii au început cu două remize play-off-ul şi şansele de a cuceri titlul au scăzut.

 

Afla mai multe despre: basarab panduruivan mamutelvir koljic 

viewscnt
Articole similare