Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se schimbă gazonul pe Ion Oblemenco! Lucrările s-ar putea întinde însă până la finalul anului. "E un strat de pământ cu ceva iarbă!" Detalii oficiale

Se schimbă gazonul pe Ion Oblemenco! Lucrările s-ar putea întinde însă până la finalul anului. "E un strat de pământ cu ceva iarbă!" Detalii oficiale
Comentarii

Victor Piţurcă a cerut ca gazonul să fie schimbat de urgenţă pe Arena Ion Oblemenco, iar lucrurile încep să se mişte la Craiova. Partea proastă e că urgenţă ar putea însemna câteva luni.

De când a fost instalat principal al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă se plânge de starea gazonului de pe Arena Ion Oblemenco. Şi pe bună dreptate. Cu ultimele meciuri disputate acolo, două în mai puţin de 24 de ore - unul al Universităţii Craiova şi unul al cdelor de la U Craiova 1948 - gazonul s-a stricat şi mai tare. 

Oficialităţile au luat act de solicitările lui Piţurcă şi anunţă că lucrurile se vor schimba.

"Gazonul poate să fie schimbat şi este musai să fie schimbat, este obligatoriu să fie schimbat pentru că la ora asta nu mai este gazon. Pe arena Ion Oblemenco este un strat de pământ cu ceva iarbă. Acest gazon va fi schimbat", a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu. 

Există totuşi o problemă. Nu se ştie când va putea fi schimbat gazonul. Vineri va avea loc o întâlnire între reprezentanţi ai clubului, ai constructorului stadionului, ai Companiei Naţionale de Investiţii şi ai Primăriei Craiova. Vor trebui să stabilească dacă gazonul e considerat consumabil, situaţie în care va fi schimbat de Primăria Craiova sau dacă este supus garanţiei, iar atunci va fi schimbat de constructor. 

"Este o problemă juridică vizavi de schimbatul acestui gazon care se va rezolva cât de curând. Dacă este o procedură în care constructorul schimbă gazonul, atunci se poate  face rapid în perioada de pauză competiţională din luna octombrie.

În situaţia în care constructorul nu recunoaşte acest lucru şi rezultă că acest gazon nu face obiectul garanţiei şi este un consumabil, va trebui să îl schimbăm noi. La sume de peste 200.000 de euro este vorba de licitaţie", a mai spus primarul. 

Mai jos puteţi vedea, cum arăta gazonul de pe Ion Oblemenco în timpul meciului de joi, cu CSM Reşiţa.

Afla mai multe despre: craiovagazon 

viewscnt
Articole similare