Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se schimbă regulamentul? Andrei Vochin vine cu o propunere drastică după faultul lui Rus asupra lui Mihăilă

Se schimbă regulamentul? Andrei Vochin vine cu o propunere drastică după faultul lui Rus asupra lui Mihăilă

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin susţine că regulamentul ar trebui schimbat în cazul faulturilor foarte dure, pentru a-i descuraja pe jucători. Discuţia vine în contextul în care Laurenţiu Rus (Poli Iaşi) a fost suspendat nouă etape după ce l-a lovit intenţionat cu cotul în gât pe Valentin Mihailă (CS U Craiova).

În etapa trecută, în Poli Iaşi - Craiova, Laurenţiu Rus a şocat cu o intrare dură la tânărul Valentin Mihăilă. Mijlocaşul lui Poli Iaşi şi-a lovit intenţionat adversarul, cu cotul în gât, iar Mihăilă a căzut inconştient. Din fericire, mijlocaşul Craiovei şi-a revenit şi nu are probleme.

Însă, pentru acel fault, Rus a fost suspendat nouă etape. Andrei Vochin este de părere că pedeapsa este prea mică în raport cu intrarea pe care a avut-o Rus. Consilierul lui Răzvan Burleanu spune că regulamentul ar trebui să fie mult mai dur în astfel de cazuri:

”Poate că trebuie revizuit regulamentul pentru a putea fi la îndemâna comisiilor luarea unor decizii mult mai dure în astfel de cazuri. Simt nevoia să fie mult mai responsabili cei cărora le trece prin cap să facă aşa ceva pe un teren de fotbal. Măcar dacă ar şti că regulamentul ar spune că 20 de etape (n.r. de suspendare), nu 10, poate s-ar gândi de două ori să aibă astfel de acţiuni pe terenul de joc”, a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochinvalentin mihailalaurentiu rusiasicraiova 

viewscnt
Articole similare