Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se scrie ISTORIE! Real Madrid sparge banca şi pregăteşte marea lovitură. Ofertă fabuloasă de 450 de milioane de euro făcută de Perez

Se scrie ISTORIE! Real Madrid sparge banca şi pregăteşte marea lovitură. Ofertă fabuloasă de 450 de milioane de euro făcută de Perez

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este lider în campionatul Spaniei, însă evoluţiile echipei lui Zinedine Zidane nu au convins deloc în acest start de sezon. Astfel, Florentino Perez vrea să întărească serios echipa în următoarele două perioade de transferuri.

Preşedintele Realului nu vrea să renunţe şi speră să reuşească să-i aducă la echipă pe doi dintre componenţii echipei care i-a adus Franţei un nou titlu mondial, în 2018. Kylian Mbappe şi Paul Pogba sunt jucătorii pentru care Florentino Perez a făcut nenumărate oferte, însă, până acum, n-a avut succes.

Presa din Spania scrie deja că Luka Modric, Gareth Bale, Karim Benzema şi Isco au fost anunţaţi că, la finalul sezonului, vor intra pe lista de transferuri, iar, în locul lor, Real Madrid vrea să dea marea lovitură şi să facă trei transferuri impresionante.

Real Madrid dă marea lovitură. Florentino Perez, trei transferuri uriaşe

Cum jocul echipei nu i-a convins pe fani, iar rezultatele din actualul sezon n-au fost cele mai fericite, Florentino Perez a pregătit trei oferte uriaşe. Conform jurnaliştilor spanioli, preşedintele Realului le-a trimis englezilor de la Manchester United o ofertă de 140 de milioane de euro pentru Paul Pogba, care oricum vrea să plece de pe Old Trafford.

Marea surpriză vine din Italia. Real Madrid e dispusă să dea 80 de milioane de euro pentru Fabian Ruiz, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Napoli. În vârstă de 23 de ani, mijlocaşul spaniol a fost transferat de la Betis, în vara lui 2018, şi s-a impus rapid în Italia, iar acum este om de bază în sistemul tactic gândit de Carlo Ancelotti.

Marea lovitură a lui Florentino Perez este Kylian Mbappe. Preşedintele "galacticilor" va plăti 230 de milioane de euro pentru aducerea atacantului francez, ofertă pe care PSG cu greu o va putea refuza.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare