Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se scurge timpul pentru Steaua să obţină dreptul de promovare: ”Mai avem 15 zile. Oricum, trebuie să demonstăm că suntem sus” | EXCLUSIV

Se scurge timpul pentru Steaua să obţină dreptul de promovare: ”Mai avem 15 zile. Oricum, trebuie să demonstăm că suntem sus” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Iulian Miu, invitat în studioul Telekom Sport, a discutat despre posibilitatea ca Steaua să obţină dreptul de promovare înaintea sezonului de Liga 2.

Steaua a promovat în Liga 2, la a treia încercare, dar echipa din Ghencea nu va avea drept de promovare, din pricina faptului că este finanţată de Ministerul naţional al Apărării. Însă, prin schimbarea structurii administrative, clubul armatei ar putea obţine şansa de a juca în Liga 1, dacă promovează.

15 zile ar mai fi la dispoziţie spune Iulian Miu, responsabil cu probleme organizatorice la CSA Steaua, însă toate actele care ar trebui depuse nu ar fi gata în intervalul de timp necesar. Însă, chiar şi fără drept de promovare, obiectivul Stelei ar fi tot terminarea în play-off.

Oficialul clubului ”roş-albastru” nu s-a abţinut din a îl şi împunge uşor pe Becali, care voia să încurce promovarea Stelei cu FCSB 2. Însă formaţia sa satelit nu a putut trece de Afumaţi, adversarul învins de ”militari” pentru accederea în Liga 2.

Se scurge timpul pentru Steaua să obţină dreptul de promovare

”E o situaţie în care nu aş fi vrut să ajung şi iată că am ajuns şi trebuie să vorbesc de ea. E bine să ai rezultate, e bine să fii în primele şase. Se joacă tur şi după primele şase merg în play-off, ca sezonul trecut. Pe parcurs poate se întâmplă ceva şi poţi promova.

Regulile nu se pot schimba, dar tu trebuie să demonstrezi ca eşti sus. În acelaşi timp, trebuie şi s-a promis că se fac eforturi foarte mari ca acea forma de organizare să se facă în acest sezon. Din ce ştiu, lucururile sunt clare.

Poate nu au avut încredere că promovăm şi poate de aia nu au rezolvat încă. Mulţi mi-au mai spus că o sa vină Gigi, cu jucătorii de la FCSB...am câştigat cu Afumaţi însă. Mai avem 15 zile în care să ne înscriem la Federaţie. Ar trebui să depunem contractele persoanelor care fac parte din acea structură”, a declarat Iulian Miu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csa steauasteaua bucureştiiulian miu 

viewscnt
Articole similare