Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se simte împlinit în Turcia: "Suporterii mă îmbrăţişează pe stradă" Silviu Lung, despre aventura la Kayserispor

Se simte împlinit în Turcia: "Suporterii mă îmbrăţişează pe stradă" Silviu Lung, despre aventura la Kayserispor

Stranieri

Comentarii

Silviu Lung Jr. joacă de un an şi jumătate în campionatul din Turcia. Este titular la Kayseri, echipă ce se bate şi în acest an pentru un loc în cupele europene.

Portarul a ajuns la echipă în vara anului 2017 odată cu Marius Şumudică şi a rămas în Turcia şi după plecarea antrenorului în Golf. Goalkeeperul de 29 de ani a povestit în exclusivitate pentru Telekom Sport cum este atmosfera în oraş după ce echipa câştigă un meic important. 
 
"E cel mai frumos sentiment! Ai cules rodul muncii din săptămâna premergătoare meciului. E plăcut să mergi pe stradă, dacă te întâlneşti cu suporteri ei vor să te îmbrăţişeze şi să facă poze cu tine. Nu prea beau ceaiuri, dar mai primesc discounturi când vreau să îmi cumpăr unele lucruri. Cei din galerie au mai multe melodii pe care le fredonează. E o senzaţie extraordinară să cânţi alături de ei după victorii" a declarat Silviu Lung Jr pentru telekomsport.ro. 
 
Kayserispor traversează o perioadă foarte bună în 2019. A urcat până pe locul 7 în campionat şi a fost la un pas să o bată pe Beiktaş în ultima etapă.  
 
"Obiectivul este să strângem cât mai multe puncte şi să ocupăm o poziţie cât mai bună la final de sezon. Cu Beşiktaş a fost un meci frumos, deschis, cu multe ocazii şi faze de poartă. Din păcate ne-au egalat pe final şi a trebuit să ne mulţumim cu un punct. Superliga e unul dintre campionatele de top ale Europei. Fiecare meci se joacă cu stadioanele pline, nivelul este ridicat. Momentan sunt aici şi mă concentrez pe ceea ce trebuie să fac" a mai spus portarul convocat de Contra la naţională pentru dubla cu Suedia şi Feroe, din preliminariile Euro 2020. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: silviu lung jrkayserisporşumudicăturcia 

viewscnt
Articole similare