Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se ştie cine va arbitra România la finalul acestei luni în meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia din preliminariile CM 2022

Se ştie cine va arbitra România la finalul acestei luni în meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia din preliminariile CM 2022

Fotbal

Comentarii

Fabio Jose Costa Verissimo, Clement Turpin şi Andris Treimanis sunt cei 3 oficiali care vor conduce de la centru meciurile naţionalei în debutul preliminariilor pentru CM 2022.

FIFA a anunţat brigăzile de arbitri care vor conduce partidele naţionalei de fotbal a României la finalul acestei luni în meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2022.

Meciul dintre România şi Macedonia de Nord va avea loc pe data de 25 martie la Bucureşti începând cu ora 21:45. Partida care se va disputa pe Arena Naţională va fi arbitrată la centru de portughezul Fabio Jose Costa Verissimo. Acesta a făcut parte din brigada de arbitri care a condus partida dintre Kazahstan şi România (0-0) din preliminariile CM 2018, meci jucat pe teren sintetic şi condus pe bancă de Christoph Daum. În meciul retur, România s-a impus cu 3-1 la primul meci pe bancă al lui Cosmin Contra.

Pe 28 martie de la ora 21:45, România va juca în faţa Germaniei, tot pe Arena Naţională din Bucureşti. Francezul Clement Turpin va arbitra partida de la centru. Acesta a condus partida dintre România U19 şi Cehia U19, scor 1-3, disputată în cadrul EURO U19 2011, turneu ce a avut loc în România.

Armenia - România va avea loc pe 31 martie la Erevan, pe arena Republican Vazgen Sargsyan, cu începere de la ora 19:00. Meciul va fi condus la centru de letonul Andris Treimanis. Acesta a fost al 4-lea oficial în meciul dintre Germania U21 - România U21 (4-2) din semifinalele lui EURO U21 2019.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare