Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se ştie deja câştigătorul Balonului de Aur? FOTO | Imaginea care anunţă cine va primi marele trofeu circulă pe tot internetul. Ceremonia oficială e luni, la Paris

Se ştie deja câştigătorul Balonului de Aur? FOTO | Imaginea care anunţă cine va primi marele trofeu circulă pe tot internetul. Ceremonia oficială e luni, la Paris
Comentarii

Câştigătorul Balonului de Aur 2019 va fi anunţat, luni, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Paris. Câştigătorul ar urma să fie Lionel Messi (32 de ani), cel care ar urma să celebreze al şaselea său premiu de acest gen, conform presei din Spania. Până la anunţul oficial, pe internet s-a "scurs" o fotografie cu clasamentul final, care circulă pe reţelele sociale!

Conform imaginii care a ajuns pe reţelele sociale, Leo Messi ar fi câştigat Balonul de Aur, cu 446 de puncte, urmat în clasament de Virgil van Dijk (382) şi Mohammed Salah (179). Cristiano Ronaldo, cel cu care Messi a împărţit cea mai mare scenă a fotbalului mondial în ultimii zece ani, a terminat abia pe locul patru în ierhahia întocmită de France Football, cu 133 de puncte.

În Top 10 şi-au mai făcut loc Sadio Man (97), Alisson (82), Kylian Mbappe (55), Frenkie de Jong (30), Mattihjs de Ligt (29) şi Eden Hazard (21).

Rămâne de văzut dacă rezultatele din imagine sunt adevărate, iar Messi va primi al şaselea Balon de Aur din carieră la Paris, luni, pe 2 decembrie. Un al şaselea Balon de Aur al câştigat de Leo Messi ar însemna un record absolut în ceea ce priveşte acest trofeu.

 

 

Afla mai multe despre: leo messibalonul de aur 2019 

viewscnt
Articole similare