Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se ştie lotul pentru meciul cu Israel din Cupa Davis. Lipsesc numele importante

Se ştie lotul pentru meciul cu Israel din Cupa Davis. Lipsesc numele importante

Tenis

Comentarii

Federaţia Română de tenis a a nunţat jucătorii nominalizaţi pentru meciul cu Israel, din play-off-ul Grupei I, Zona Europa/Africa, a Cupei Davis.

Federaţia Română de Tenis anunţă jucătorii nominalizaţi de Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, pentru întâlnirea cu Israel, din turul 2 al play-off-ului Grupei I, Zona Europa/Africa.

Astfel, la Tel Aviv, în perioada 27-29 octombrie 2017, România va fi reprezentată de Dragoş DIMA (464 ATP), Nicolae FRUNZĂ (588 ATP), Vasile ANTONESCU (649) şi Bogdan BORZA (793 ATP).

Pe lângă Tecău, care se prgăteşte pentru Turnel Campionilor, din echipa de României va lipsi şi Florin Mergea. Tenismanul român acuză probleme de ordin interior. ”Din păcate nu voi face deplasarea în Israel. Ştiu că foarte mulţi dintre voi abia aşteptaţi să mă vedeţi din nou sub culorile naţionalei. Am muncit foarte mult, alături de echipa mea, în ultimele săptămâni pentru a fi pregătit pentru acest meci. Motivul pentru care nu voi juca nu ţine de sănătate, ci de anumite lucruri de ordin intern pe care nu pot să le fac publice fără a crea un conflict. Cupa Davis a fost şi rămâne unul din motivele pentru care joc tenis şi îmi doresc să revin cât mai repede în echipă, însă sub alte circumstanţe”, a scris Mergea, pe contul său de Facebook.

Nici arădeanul Marius Copil nu face parte din lotul anunţat de Andrei Pavel, el fiind la a doua absenţă consecutivă, după ce în această toamnă nu a evoluat nici în Austria.

Afla mai multe despre: cupa davisdragoş dimanicolae frunzăvasile antonescubogdan borza,  

viewscnt
Articole similare