Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se ştie posibila adversară a CFR-ului din turul 2 preliminar UEFA Champions League! Ardelenii se pot înfrunta cu campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps

Se ştie posibila adversară a CFR-ului din turul 2 preliminar UEFA Champions League! Ardelenii se pot înfrunta cu campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps
Comentarii

Lincoln Red Imps s-a calificat din dubla manşă contra echipei Fola din Luxemburg.

Chiar dacă în tur, clubul din Gibraltar a avut un avans de două goluri, partida s-a terminat cu scorul de 2-2. Totuşi, în retur, Lincoln nu le-a dat nicio şansă celor de la Folo şi a câştigat cu scorul de 5-0. 

CFR Cluj va juca marţi seara returul contra lui Borac Banja Luka. În tur, scorul a fost 3-1 pentru ardeleni, iar echipa lui Şumudică plecă cu prima şansă se joace în turul 2 contra echipei din Gibraltar. 

Cine este Lincoln Red Imps

Echipa din Gibraltar a căpătat atenţie internaţională în 2016, când a reuşit un rezultat cu adevărat surprinzător. Atunci, după ce trecuse de campioana Estoniei în prima rundă, 3-2 la general, formaţia din Lincoln avea să o înfrunte pe marea Celtic.

Formaţia din Glasgow avea parte de problemele sale, iar, după despărţirea de antrenorul Ronny Delia, Brendan Rodgers fusese adus în locul său. Nord-irlandezul se luptase pentru titlu în Anglia, cu Liverpool şi s-a dovedit a fi o captură incredibilă pentru ”the bhoys”, câştigând fiecare trofeu posibil cât timp a fost la Celtic.

Însă, la debutul său pentru Celtic, Rodgers o înfrunta pe Lincoln Red Imps şi avea să fie victima unuia dintre cele mai ruşinoase rezultate din istoria clubului. Echipa din Gibraltar, în meciul tur jucat acasă, a reuşit să se impună cu scorul de 1-0, umilind-o pe fosta campioană a Europei, care era aşteptată să treacă cu uşurinţă de adversara mult mai slab cotată.

În retur, ”the hoops” au întors cu uşurinţă rezultatul, câştigând 3-0, dar rezultatul va rămâne pentru totdeauna în istorie. Căpitanul scoţienilor, Scott Brown, a declarat în urma meciului că rezultatul a lăsat o ”cicatrice” asupra clubului.

Afla mai multe despre: cfr-uefa champions league-lincoln 

viewscnt
Articole similare