Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se ştiu 26 dintre cele 32 de echipe care vor juca în grupele Ligii Campionilor. Cum arată grupa de coşmar pentru CFR Cluj, dacă trece şi de Slavia Praga

Se ştiu 26 dintre cele 32 de echipe care vor juca în grupele Ligii Campionilor. Cum arată grupa de coşmar pentru CFR Cluj, dacă trece şi de Slavia Pragagalerie foto
Comentarii

Se ştiu deja 26 dintre cele 32 de echipe calificate în grupele Ligii Campionilor şi play-off-ul va lămuri cine sunt celelalte şase cluburi care vor intra în cea mai importantă competiţie de fotbal din lume. Dacă trece de Slavia Praga, CFR Cluj ar intra în ultima urnă.

  • CFR Cluj - Slavia Praga va fi transmis în direct de Telekom Sport 1, marţi, de la 22:00. Toate fazele vor fi video pe telekomsport.ro.

Mai este un ultim pas până când vom şti toate echipele calificate în grupele Champions League, play-off-ul competiţiei. CFR Cluj speră şi are o şansă bună să intre în grupe, ceea ce ar însemna o performanţă majoră pentru fotbalul românesc. În prezent, se ştiu 26 dintre cele 32 de echipe care vor juca în grupe.

În cazul în care va trece şi de Slavia Praga, CFR Cluj a intra în ultima urnă, cu cel mai mic coeficient din Europa, 3.500. Asta înseamnă că, cel puţin pe hârtie, celelalte trei echipe sunt mai valoroase. O grupă de foc pentru CFR Cluj ar fi cu Liverpool, Real Madrid şi Inter Milano. O variantă accesibilă ar fi cu Zenit, Benfica şi cu Dinamo Zagreb. Trebuie spus că Zenit şi Şahtior nu pot pica în aceeaşi grupă, din cauza conflictului politic care există între Rusia şi Ucraina.

Cum arată cele patru urne din Champions League:

*4 Echipă care a intrat direct în play-off-ul Ligii Campionilor şi este considerată favorită la calificare.
*3 Echipă care a intrat în turul 3 preliminar şi care este considerată favorită la calificare.
** Echipă care a intrat în turul 2 preliminar şi care este considerată favorită la calificare.

 

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare