Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se ştiu semifinalele turneului de la Acapulco! Cei patru jucători rămaşi în cursa pentru trofeu

Se ştiu semifinalele turneului de la Acapulco! Cei patru jucători rămaşi în cursa pentru trofeu

Tenis

Comentarii

S-au stabilit semifinalele turneului de 500 de puncte de la Acapulco. Alexander Zverev - Juan Martin del Potro şi Kevin Anderson-Jared Donaldson sunt meciurile care vor stabili finala mexicană.

Alexander Zverev a facut cel mai bun meci in aceasta saptamana la Acapulco in fata lui Ryan Harrison. Germanul de 20 de ani a controlat meciul în permanenţă şi s-a impus cu 6-4, 6–1.

Zverev Junior a bifat cea mai buna performanţă din acest an şi are ocazia să-şi răzbune fratele în semifinale. Va juca împotriva lui Juan Martin del Potro, cel care l-a eliminat pe Misha Zverev în primul tur. Argentinianul a trecut în sferturi de Dominic Thiem, campionul din 2016, dupa un meci crâncen. Del Potro a început în forţă şi a câştigat primul set cu 6-2. Setul al doilea a fost mai echilibrat şi s-a ajuns la tie-break, unde argentinianul a salvat 3 mingi de set, iar la prima minge de meci a beneficiat de dubla greşeală a lui Thiem. În semifinale îl vom vedea şi pe Kevin Anderson, sud-africanul aflat pe locul 8 ATP. Acesta a trecut de semifinalistul de la Australian Open, Hyeon Chung, cu 7-6, 6-4 după două ore. Anderson are prima şansă în semifinala cu americanul Jared Donaldson.

Afla mai multe despre: alexander zverevjuan marin del potrokevin andersonjared donaldsonacapulco 

viewscnt
Articole similare